Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Celestinelaan 3 t/m 43,
6651 TD Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Celestinelaan 3 t/m 43

Wonen

Je eigen appartement. Hier droom je al jaren over. Nu is het eindelijk zover. De woonkamer en de slaapkamer zijn ingericht en je hebt al een aantal huisgenoten gesproken. Ze zijn vriendelijk en helpen je graag op weg. Daarnaast is er natuurlijk ook begeleiding aanwezig die je altijd om hulp kunt vragen. Vanmiddag ga je het centrum verkennen met een van de begeleiders. Je hebt al gehoord dat er leuke cafetaria’s en winkels zijn. Je bent benieuwd wat je allemaal tegenkomt! 

In het kort

Aan de Celestinelaan 3 t/m 43 in Druten zijn 20 appartementen gevestigd. In deze appartementen wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking die een grote mate van zelfredzaamheid hebben. Indien nodig, bieden wij ondersteuning. De ondersteuning richt zich op de competenties van iedere bewoner. Daarbij stimuleren wij de zelfredzaamheid en het behouden van de eigen regie. De aandacht bij alle processen ligt bij de sterke kanten van iedere bewoner.

Gebouw

Het gebouw heeft drie verdiepingen met 20 appartementen. Er is plek voor 20 bewoners. Elk appartement heeft een woonkamer met een open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.  Op de begane grond is ook nog een gemeenschappelijke ruimte waar alle bewoners gebruik van maken.

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden. Er is een lift aanwezig. Ook is er een uitluister unit en zijn er deurmeldcontacten. 

Omgeving

Het gebouw staat in een leuke woonwijk in Druten op locatie Boldershof. De woonwijk is ruim en heeft veel groenvoorzieningen. Mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking wonen als buren naast elkaar.
In Druten is er veel te beleven. Er zijn verschillende cafetaria’s en winkels. Daarnaast is er een kinderboerderij, een gymzaal, een zwembad en een evenementenhal. In de evenementenhal worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook vind je diverse werk- en dagbestedinglocaties in de buurt. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal waar je prachtige moerasachtige gebieden hebt. Een mooie wandelroute!
Het centrum van Druten is in tien minuten lopen te bereiken. Hier heb je bushaltes met bussen die je onder andere naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten brengen. 

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die een grote mate van zelfredzaamheid hebben. Indien de bewoner erom vraagt, wordt er ondersteuning geboden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op