Begeleid zelfstandig wonen in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Celestinelaan 3 t/m 43,
6651 TD Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Celestinelaan 3 t/m 43

Wonen

Je eigen appartement. Hier droom je al jaren over. Nu is het eindelijk zover. De woonkamer en de slaapkamer zijn ingericht en je hebt al een aantal huisgenoten gesproken. Ze zijn vriendelijk en helpen je graag op weg. Daarnaast is er natuurlijk ook begeleiding aanwezig die je altijd om hulp kunt vragen. Vanmiddag ga je het centrum verkennen met een van de begeleiders. Je hebt al gehoord dat er leuke cafetaria’s en winkels zijn. Je bent benieuwd wat je allemaal tegenkomt! 

In het kort

De Celestinelaan is een woning voor volwassenen met een licht tot een matige verstandelijke beperking. Zij wonen zelfstandig, zijn zelfredzaam en hebben de mogelijkheid om een beroep te doen op de begeleiders voor ondersteuning. Door de onderlinge verschillen in leeftijd, sekse en problematiek is de groepssamenstelling divers. De bewoners nemen deel aan werk en of dagbesteding.

Gebouw

In totaal zijn er 20 appartementen beschikbaar, elk geschikt voor één persoon. De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen douche en toilet en een eigen keuken. Verder is er een gezamenlijke woonkamer. Hier drinken de bewoners regelmatig koffie of een wijntje met elkaar.

Begeleiding

Op de Celestinelaan werken we vanuit het idee dat bewoners niet alleen uit hun beperking bestaan; we bieden begeleiding gericht op hen als persoon. Bewoners geven zelf aan wat ze willen leren. Uitgangspunt is dat de cliënt de regie over zijn eigen leven behoudt. Daarbij houden wij rekening met de eventuele beperkingen en onmogelijkheden. Wij ondersteunen bij zorgvragen in samenspraak met de cliënt en eventueel met verwanten/mentor/bewindvoerder. 

Omgeving

De woningen liggen midden in de woonwijk. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er onder andere een kinderboerderij, park, tandarts, dokter, supermarkt, kerk, clubjes zoals koken, wandelen, cursussen. Je kunt er altijd terecht om een hapje te eten of lekker te winkelen. Ook wordt er op het terrein vele leuke activiteiten georganiseerd en is er een dagbesteding op het terrein.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die een grote mate van zelfredzaamheid hebben. Indien de bewoner erom vraagt, wordt er ondersteuning geboden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op