DACDe Regenboog in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 14,
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagactiviteitencentrum (DAC) De Regenboog in Druten
Pa Hoeklaan 14

Werk of dagbesteding

Spannend, vandaag ga jij voor het eerst naar De Regenboog waar je gaat werken. Wat je precies gaat doen, weet je nog niet. Samen met de begeleiders ga je kijken wat bij je past en wat je leuk vindt om te doen. Daarvoor mag je vandaag verschillende dingen proberen. Eerst loop je mee bij de postafdeling. Er is al een groep die de krant rondbrengt. Jij blijft binnen bij de andere collega’s en helpt met het vouwen van de kranten. 

Na de lunchpauze leer je hoe je een goed bakje koffie zet. Dat is nog best ingewikkeld, maar wel heel interessant! Ook kijk je mee hoe je collega’s verschillende hapjes maken. Je wordt erg enthousiast en weet eigenlijk al op welke afdeling jij wilt werken. Hopelijk gaat het lukken!

In het kort

Het dagactiviteitencentrum (DAC) De Regenboog biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen is van harte welkom. Er zijn verschillende groepen. Wij kijken per individu welke groep het beste aansluit. We kijken daarbij wat iemand al kan en wat iemand leuk vindt om te doen. 

Er zijn groepen die leren hoe ze drankjes inschenken en hapjes klaarmaken zodat ze eventueel in de horeca kunnen werken. Daarnaast is er een groep die in de industrie werkt, een postgroep en een kopiegroep. Verder is er dagbesteding voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Deze groep is vooral gericht op beleving en bewegen. Elke dag beginnen wij met elkaar. Ook wordt er gezamenlijk geluncht en wordt de dag samen afgesloten. Er is veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Naast de dagbesteding wordt het gebouw gebruikt voor kerkdiensten.

Omgeving

DAC De Regenboog is gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. Het dagactiviteitencentrum ligt daarnaast bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden hebt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij en een zwembad.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar de locatie.

Voor wie?

De dagbesteding is voor mensen met een verstandelijke beperking die graag overdag willen werken of beleven. Van jongvolwassen tot senior. Er is voor iedereen een geschikte groep.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op