Dagactiviteitencentrum Doedac - woonzorgpark De Hartenberg Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Hazenpad 11,
6733 SE Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagactiviteitencentrum Doedac
Hazenpad 11

Werk of dagbesteding

Yes, je mag vandaag weer naar het dagactiviteitencentrum Doedac! Wat zal je vandaag gaan beleven en ontdekken? Van muziek luisteren tot aan snoezelen. Van het maken van soep tot aan het bakken van cupcakes. De activiteiten zijn erg divers. Daarom is er altijd wel een groep die bij jou past!

In het kort

Doedac is een dagactiviteitencentrum gevestigd in Wekerom met 12 activiteitengroepen. Er worden onder andere activiteiten gedaan op het gebied van bewegen, beleving, horeca, detailhandel, industrie en facilitaire dienstverlening. Mensen van verschillende niveaus en leeftijden kunnen bij ons terecht voor dagbesteding.

Gebouw Doedac

Doedac is gevestigd in een groot gebouw. In het gebouw bevindt zich het dagcentrum en een winkel. De winkel is onderdeel van Doedac. Er zijn verschillende ruimtes waar groepen in werken. Daarnaast is er ook een snoezelruimte, een postkamer, een bibliotheek en een kantoor. Alle groepen zijn gelegen op de begane grond. Het gebouw heeft verschillende tuinen tot zijn beschikking. De tuinen en het gebouw zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

De Groepen

GroepDoelgroepActiviteiten
Doedac Midden      1Blinden of slechtziendenGericht op beleving en ervaring (persoonlijke verzorging, muziek, wandelen)
Doedac Midden 3Ernstig meervoudig beperkt Gericht op prikkelen van zintuigen (muziek maken, snoezelen, koken, bakken)
Doedac Midden 4Ernstig meervoudig beperktGroepsactiviteiten en individuele activiteiten (muziek, wandelen, bewegen)
Doedac NemoErnstig meervoudig beperkt (kinderen en jongvolwassenen)Themagericht en behoud van vaardigheden (knutselen, muziek, koken)
Doedac Noord 1Matig verstandelijk beperkten vanaf 18 jaarServeren koffie/thee, maken van soep, papier versnipperen, inpakwerkzaamheden
Doedac Noord 2Matig tot ernstig verstandelijk beperkten vanaf 25 jaar (en moeilijk verstaanbaar gedrag)Gericht op structuur en dienstverlening (zwemmen, snoezelen, zingen, muziek)
Doedac Noord 4Ernstig verstandelijk beperkten vanaf 25 jaar (en moeilijk verstaanbaar gedrag)Gericht op structuur en zelfredzaamheid (arbeidsmatig werk, post wegbrengen, sporten)
Doedac Villa Ernstig meervoudig beperkten tussen 12 en 25 jaarAandacht voor het behouden van vaardigheden (bewegen, wandelen, beleving)
Doedac Zuid 1Ernstig verstandelijk beperkten vanaf 40 jaar (en moeilijk verstaanbaar gedrag)Voornamelijk individuele activiteiten (puzzelen, kralen rijgen, muziek luisteren)
Doedac Zuid 2 & 3Senioren met een ernstige verstandelijke beperking of meervoudige beperkingSensopatische activiteiten, bewegingsactiviteiten, snoezelen, muziek maken
Doedac Zuid 4
Ouderen met een verstandelijke beperking en lichamelijke beperkingBelevingsgericht (snoezelen, balspel, koken, wandelen, muziek luisteren)
Doedac Zuid 5Ouderen met een ernstige verstandelijke beperking (en moeilijk verstaanbaar gedrag)In stand houden van vaardigheden (muziek maken, schrijven, puzzelen, wandelen)

Omgeving

Doedac is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op dit woonzorgpark wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen zoals een kinderboerderij, een openluchttheater, een sporthal en een winkel. Ook zijn er naast Doedac meer dagbestedingslocaties. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de Linnenkamer. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie? 

Doedac is voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn speciaal groepen voor slechtzienden/blinden, ernstig meervoudig beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op