Dagactiviteitencentrum Tussenland - Wekerom - woonzorgpark De Hartenberg | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Bosuillaan 15,
6733 SP Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagactiviteitencentrum Tussenland in Wekerom
Bosuillaan 15

Werk of dagbesteding

Je bent lekker aan het werk met je collega’s. Ondertussen klets je wat en haal je af en toe wat te drinken. Je hebt al veel kunnen doen vandaag. Nog een uurtje werken en dan is het alweer tijd voor de lunchpauze!

In het kort

Aan de Bosuillaan 15 in Wekerom zit dagactiviteitencentrum ‘Tussenland’ gevestigd. Hier kunnen mensen met een verstandelijke beperking terecht voor verschillende werkzaamheden. Er zijn acht groepen. Elke groep heeft een specifieke doelgroep. Samen met de begeleiders wordt er bij iedereen zorgvuldig gekeken welke groep het beste aansluit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud, schoonmaak, sorteerwerk, verhuizingen en activerende activiteiten. Het dagactiviteitencentrum is op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Op vrijdag is hij tot 12.00 uur open.

Het dagactiviteitencentrum

Het dagactiviteitencentrum Tussenland bevindt zich in het woonzorgpark in Wekerom. Het pand kent verschillende ruimtes. De ruimtes worden gebruikt voor de werkzaamheden. Er zijn kleine en grotere lokalen. In de lokalen staan tafels en stoelen om aan te werken en te rusten. Om het pand heen zit een grote tuin. 

Omgeving

Het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de Linnenkamer. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Het dagactiviteitencentrum is voor mensen met een verstandelijke beperking. Alle niveaus zijn welkom. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen ook bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op