Vakgroep Ambachten locatie WSV - Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Voorwaarts 450,
7321 MG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Vakgroep Ambachten locatie WSV
Voorwaarts 450

Werk of dagbesteding

Vandaag begin je voor het eerst bij Vakgroep Ambachten. Je hebt afgelopen week de gezellige sfeer al mogen proeven. Je collega’s groeten je en je krijgt meteen je eerste klus. Je mag aangeven wat je leuk vindt om te doen. Op naar een leuke werkdag!

In het kort

Aan de Voorwaarts 450 is Vakgroep Ambachten locatie WSV gevestigd. Vakgroep Ambachten is een mooie werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. De begeleiding helpt je als dat nodig is. De begeleiding richt zich daarnaast op het bieden van duidelijkheid en structuur.

De locatie

WSV is een voetbalvereniging met dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Dagelijks is er begeleiding aanwezig. Er worden verschillende klusjes gedaan, zoals schoonmaken en werken met de bladblazer. 

Omgeving

De voetbalvereniging is gevestigd in de rustige wijk de Maten in Apeldoorn. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Winkels en cafetaria’s van de Eglantier en het Matenpark vind je op loopafstand. De vereniging is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

Er is dagelijks plek voor ongeveer acht jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op