Dagcentrum Poelgeest in Oegstgeest | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Clusiushof 164,
2341 PX Oegstgeest
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagcentrum Poelgeest in Oegstgeest
Clusiushof 164

Werk of dagbesteding

Vandaag mag je weer naar de dagbesteding. Wat ga je doen vandaag? Ben je een creatieveling die graag sieraden maakt, misschien samen met je huisgenootje van de woongroep? Dan kun je bij ons aan de slag. Zit je niet graag stil? Dat is geen probleem, want ook voor de sportieve mensen is er altijd wat te doen. Ga lekker mee zwemmen of klimmen in de gymzaal. Op dagcentrum Poelgeest is voor ieder wat wils.

In het kort

Dagcentrum Poelgeest biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor creatieve activiteiten of om te snoezelen. Ook organiseren we regelmatig evenementen als burendagen of een kerstmarkt.

Het dagcentrum

Dagcentrum Poelgeest is gevestigd op de eerste verdieping van het appartementencomplex de Clusiushof in de wijk Poelgeest. Het centrum heeft vier lokalen. Deze hebben elk een keuken met inductiekookplaat, oven en magnetron. Er zijn twee invalidentoiletten met wastafel en één ruimere badkamer met invalidentoilet, wastafel, een douche, een tilsysteem en een douchebrancard. Verder is er een muziekkamer waar je al je creativiteit kwijt kunt.

Activiteiten

Je kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan activiteiten: in de tuin werken, knutselen en tekenen, maar ook een spelletje spelen op de iPad. Behoefte om even te ontspannen? Wij hebben een prachtig ingerichte snoezelruimte met als thema ’water’.

Eén keer per week maken we gebruik van de gymzaal van de school in de wijk. Verder gaat een aantal deelnemers wekelijks zwemmen in het zwembad van Oegstgeest. We organiseren regelmatig activiteiten, zoals een kerstlunch of lentefeest. 

Meedoen aan de dagbesteding?

Wij bieden dagbesteding aan ouderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Lijkt het je leuk om ook deel te nemen, dan ben je altijd welkom bij één van onze gezellige activiteiten.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt dagcentrum Poelgeest in Oegstgeest, aan de rand van Leiden. Op loopafstand liggen verschillende groepswoningen van ’s Heeren Loo. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de bus.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op