Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Vijverweg 11-13-15-17-19,
2681 JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

De Koekenbakker in Monster
Vijverweg 11-13-15-17-19

Werk of dagbesteding

Bij De Koekenbakkers word je omringt door de geur van heerlijk gebak, verse koekjes en geklopte slagroom. Elke dag vliegen de bestellingen de deur uit. Wij zorgen ervoor dat de klant aan niets ontbreekt!

In het kort

Elke week maken wij verse lekkernijen. Van roomboter- tot kokoskoekjes, van slagroom- tot appeltaart en overheerlijke eierkoeken. We verkopen onze eierkoeken ook via de supermarkt Spar op Het Westerhonk. Op donderdag en vrijdag liggen onze producten bij ontmoetingsplek 'Samen' en gaan we met onze beroemde verkoopkar langs bij woningen en kantoren op Het Westerhonk.

Op bestelling

We nemen ook graag je bestelling aan voor je verjaardagsfeestje of een bijeenkomst. Geef je bestelling minimaal een week van te voren aan ons door. Wil je meer weten over de mogelijkheden? We horen het graag.

Dagbesteding

De Koekenbakker biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren hier niet alleen bakken, maar ook samenwerken, verkopen, verpakken, zelfstandig en hygiënisch werken.

Contact en openingstijden 

De Koekenbakker
Vijverweg 11
2681 JB Monster

06 52 52 01 40
koekenbakker@sheerenloo.nl
facebook.com/koekenbakker

Geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 15.45 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op