Dagbesteding De Linnenkamer in Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Bosuillaan 6,
6733 SP Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding De Linnenkamer in Wekerom
Bosuillaan 6

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Het is weer maandag. Dat betekent dat je vandaag weer naar De Linnenkamer mag. Je loopt de Linnenkamer binnen en ziet meteen een aantal collega’s. Je pakt een kopje koffie en maakt een gezellig praatje. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Er is weer linnengoed afgeleverd, dus er is genoeg werk te doen! Tijdens het werk kun je lekker kletsen met je collega’s. Ook neem je af en toe pauze, want dat is ook belangrijk!

In het kort

Aan de Bosuillaan 6 in Wekerom is De Linnenkamer gevestigd. Hier wordt schoon linnengoed afgeleverd door de wasserij. Het linnengoed wordt uitgepakt, gesorteerd en klaar gelegd voor de woningen. De Linnenkamer is een dagbestedingslocatie voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook is het een vrijetijdsactiviteit. Het werk is productiegericht. Ze kunnen hier motorische vaardigheden zoals de was vouwen, ontwikkelen en verbeteren.

De Linnenkamer

De linnenkamer bestaat uit een grote ruimte met kantine. Ook is er een mooi overdekt buitenterras. In de ruimte zijn diverse werkstations waar onder andere de was wordt gevouwen.

De Linnenkamer is vijf dagen per week geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is er tot 12.00 uur dagbesteding. Op feestdagen is de Linnenkamer gesloten. 

Omgeving

De Linnenkamer is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Op het park vind je veel voorzieningen zoals andere dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de Linnenkamer. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De Linnenkamer is een dagbestedingslocatie geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze vinden het leuk om productiegericht werk te doen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op