Begeleid wonen in een groepswoning in Schagen. | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
De Miede/De Spreng 211-212/2 t/m 14,
1741 DR Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Wonen in een groepswoning in Schagen
De Miede 211-212

Wonen

Dagbesteding aan huis of buiten de deur. In het complex aan De Miede 211/212 kan het allebei. In een mooi gebouw woon je samen met anderen in een groepswoning. De begeleiding staat voor je klaar als je dat nodig hebt. De omgeving is ruim en groen. Ideaal voor lange wandelingen!

In het kort

De Miede 211-212 zijn twee groepswoningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De groepswoningen zitten op de eerste verdieping van een groot complex in Schagen. Elke woning heeft zes bewoners. Ook heeft De Miede 211-212 een unit waar een bewoner zelfstandig woont. Deze bewoner kan 24 uur per dag gebruik maken van de begeleiding. Ook kan de bewoner voor een gedeelte meedoen met de groepswoningen. De begeleiding richt zich op  het in stand houden van vaardigheden en het bieden van een goed leef- en werkklimaat. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding buiten huis of aan huis.

Gebouw

De woningen zitten in een groot gebouw in Schagen. Op de benedenverdieping in het gebouw zit dagbesteding. Op de eerste verdieping zitten de groepswoningen. Ook is er een kantoor en een winkel aanwezig in het gebouw.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in de gemeente Schagen, gelegen tussen de steden Den Helder en Alkmaar. Schagen is ruim en open opgezet en er heerst een rustige sfeer. Op loopafstand van de woning vind je diverse parken en riviertjes waar je heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Schagen is ook te voet te bereiken en kent veel voorzieningen zoals cafetaria’s, winkels en supermarkten. Ook is er een muziekschool en een grote bibliotheek. Verder zit je dichtbij de zee. Het is ongeveer een kwartier rijden naar het strand.

Schagen heeft een eigen station met treinen richting Nijmegen Centraal, Den Helder en Maastricht. Vanaf het station ben je binnen 10 minuten lopen bij De Miede. Ook zitten er bushaltes dichtbij de woning en in het centrum van Schagen.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De ene woning heeft vooral bewoners met een lichte verstandelijke beperking. In de andere woning wonen vooral mensen met een matige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben een bijkomende beperking zoals een motorische of een zintuiglijke beperking. De woningen zijn gericht op volwassenen en ouderen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op