De Oude School in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
De Oude School op woonzorgpark Ermelo
Praktische info
Adres:
Witteland 4,
3853 HD Ermelo
06 - 12 49 70 29 Stuur een mail Routebeschrijving

Leren en dagbesteding in De Oude School in Ermelo
Witteland 4

Werk of dagbesteding Leren en school Restaurant

Een lekkere lange fietstocht. Daar was je wel even aan toe. Je fiets door een groene omgeving en komt langs een groot gebouw waar een heerlijke geur uitkomt. De geur van vers gebakken appeltaart en net gebrande koffie. Het is het restaurant ‘De Oude School’.

In 1934 was dit een oud schoolgebouw, nu behoort het tot de rijksmonumenten. Je bent erg nieuwsgierig en kan de geuren niet meer weerstaan. Je loopt naar binnen en je verwondert je over de mooie open inrichting en de gezellige sfeer. Je zoekt een tafeltje op en bestelt een warm kopje koffie met een stuk taart. Heerlijk, even zitten. De bediening is vriendelijk en al snel komt je bestelling eraan. Voor je het weet is de taart op. Nog even het laatste slokje koffie opdrinken, en je springt weer op de fiets. Op naar huis!

In het kort

Unieke locatie, unieke beleving

Aan de Witteland 4 zit restaurant ‘De Oude School’. Het restaurant is net gerenoveerd en heeft een open, moderne sfeer. Het is onderdeel van het woonzorgpark in Ermelo waar iedereen welkom is. In het restaurant werken onder andere (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen bij ons in de bediening werken of in de keuken. Onder begeleiding worden vaardigheden aangeleerd zoals koken, bedienen en samenwerken met collega’s. Ook kunnen medewerkers van ’s Heeren Loo bij ons terecht om te leren koken voor grote groepen.

In het restaurant serveren wij onder andere een lekker kopje koffie, een borrel of een heerlijke lunch. Alle lekkernijen komen uit onze eigen bakkerij.
Verder is het bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld je verjaardag of bedrijfsfeestje te houden of zelfs je bruiloft bij ons te vieren! Daarnaast heeft De Oude School verschillende zalen waar je kunt vergaderen. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Het gebouw

Als je het monumentale pand binnen komt, loop je meteen het restaurant in. Het is modern ingericht, heeft een open uitstraling en van alle gemakken voorzien. Je kunt binnen zitten of buiten op het terras. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig. De locatie is geschikt voor grote gezelschappen.

Omgeving

Het restaurant ligt in een mooie groene omgeving midden in het woonzorgpark van Ermelo. In dit gebied zijn er veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen bij De Oude School. Ook ligt het woonzorgpark dichtbij de stad Harderwijk. Ermelo en Harderwijk zijn leuke steden met veel voorzieningen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Op het park zelf heb je ook veel voorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, een kinderboerderij, een een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels waar je onder andere zelfgemaakte producten kunt kopen.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het station in Ermelo kun je de bus pakken richting het woonzorgpark. Het busstation zit net buiten het park. Aan de rand van het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Wij heten iedereen van harte welkom in De Oude School. Jong of oud, met of zonder beperking, wandelaars of fietsers. Iedereen mag bij ons naar binnen lopen. Wij bieden daarnaast een leuke en gezellige werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook kunnen medewerkers van ’s Heeren Loo leren koken voor grote groepen. Heb jij een passie voor de horeca? Of vind je het leuk om in de keuken te werken? Neem dan contact op!

Adres, contact en openingstijden

Witteland 4
3853 HD Ermelo
06-12 49 70 29

Bakkerij.Oudeschool@sheerenloo.nl
Kiosk.Oudeschool@sheerenloo.nl
Oudeschool.ermelo@sheerenloo.nl
Vergaderen.Oudeschool@sheerenloo.nl

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag - woensdag - 10.00 - 17.00 uur
Donderdag - Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag - zondag 10.00 - 17.00 uur

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina.

Neem contact op