Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Watertoren 8-10-12,
3853 HT Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding De Postkamer in Ermelo
Watertoren 10

Werk of dagbesteding

Post. Er zijn allerlei soorten en maten. Van een liefdesbrief tot aan een pakketje. In de Postkamer komt alles voorbij. Elke dag wordt er weer hard gewerkt om alle post te sorteren en te bezorgen. Dit doen wij met liefde en vooral veel gezelligheid!

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Jij stapt je bed uit en loopt naar beneden waar je samen met je huisgenoten ontbijt. Na het ontbijt is het tijd om naar het werk te gaan!

Eenmaal op kantoor, begin je vol enthousiasme met het sorteren van de post. Je maakt stapels en zorgt dat de bezorger goed weet waar hij straks heen moet. Tijdens het werk heb je leuke gesprekken met je collega’s. Na het werk ga je weer met een voldaan gevoel naar huis. Het zit er weer op voor vandaag!

In het kort

Aan de Watertoren 10 is De Postkamer van het zorgpark in Ermelo gevestigd. De Postkamer is een werk- en dagbesteding plek voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Dagelijks wordt er vooral post bezorgd en verwerkt. Uiteraard is er tussendoor ook voldoende tijd voor andere activiteiten zoals het spelen van spelletjes. De ontwikkeling van jou staat bij ons voorop. Wij kijken dan ook goed wat er bij jou past en wat jij leuk vindt om te doen. Tijdens alle werkzaamheden word je begeleid.

Gebouw

Het gebouw heeft een grote ruimte met verschillende werktafels waar je aan kunt werken. De ruimte is overzichtelijk ingericht. De tafels kunnen aan elkaar of van elkaar af worden geschoven. Er is ook een grote tafel waar we tussen de middag gezellig met elkaar lunchen. Voor mindervaliden is het gebouw ook goed toegankelijk.

Omgeving

De Postkamer is gevestigd in het woonzorgpark van Ermelo. In dit park zitten veel voorzieningen zoals een zwembad, een supermarkt, een medische dienst en een restaurant. Het park heeft een groene, bosrijke omgeving en ligt tussen de steden Ermelo en Harderwijk. Vanuit het centrum van Ermelo ben je binnen 10 minuten fietsen bij de Postkamer. Daarnaast ligt het zorgpark dichtbij strand Horst en de Veluwse bossen. Genoeg te beleven dus! 

Openbaar vervoer 

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het station in Ermelo kun je de bus pakken richting het zorgpark. Het busstation zit net buiten het park. Aan de rand van het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Vind jij het leuk om iets met post te gaan doen? Wil je bijvoorbeeld gaan bezorgen? Of lijkt het je leuk om de post te gaan sorteren? Of vind je productiewerk misschien wel heel leuk? Dan is De Postkamer iets voor jou! Er werken bij ons 17 (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op