Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Tom Poesstraat 2,
1336 AE Almere
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbehandeling De Rots in Almere
Tom Poesstraat 2

Behandelen

Vandaag gaan jullie lekker voetballen. Ben jij keeper of verdediger? Pas op, want het andere team is sterker dan je denkt. Neem een flinke aanloop en schiet… 1-0 voor jou! Jij hebt het vandaag goed gedaan. Je weet wat dat betekent: niet alleen de eer, maar ook de beloning van een extra snoepje. Lekker!

In het kort

De Rots biedt dagbehandeling na schooltijd. Kinderen komen er twee tot vijf keer per week om aan hun ontwikkeling te werken. Zij hebben allemaal hun persoonlijke behandeldoelen. Er is niet alleen aandacht voor de problematiek, maar ook voor de sterke kanten van de kinderen. Om structuur te bieden maken we elke dag ruimte voor momenten waarop gezamenlijk gegeten en gedronken wordt.

Het schoolgebouw

Je vindt de dagbehandeling in het schoolgebouw van PrO Almere op locatie Tom Poesstraat. Het gebouw is vrolijk ingericht in allerlei verschillende kleuren. We mogen bij de dagbehandeling van een aantal voorzieningen gebruik maken, zoals het schoolplein met tafeltennistafel en de computers waarop een spelletje gespeeld kan worden..

Locatie en bereikbaarheid

De dagbehandeling is gelegen in de gezellige Stripheldenbuurt. Een bushalte ligt op 7 minuten loopafstand. Met het openbaar vervoer sta je in ongeveer een half uurtje in het centrum van Almere.

Voor wie

Op de dagbehandeling komen jongeren met een lichte verstandelijke beperking van 12 t/m 18 jaar, die voor hun gedragsproblemen baat hebben bij behandeling. Vaak zijn de jongeren leerlingen van PrO Almere, maar dat hoeft niet.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op