Begeleid zelfstandig wonen in Schagen | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
De Vaart 48-49-50,
1741 DE Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid (zelfstandig) wonen in Schagen
De Vaart 48-49-50

Wonen

Een eigen studio of toch een gedeelde woonkamer en keuken? Aan De Vaart in Schagen heb je verschillende mogelijkheden. Samen met huisgenoten woon jij zelfstandig in een mooie woning. Begeleiding staat voor je klaar en komt regelmatig langs. Er is veel mogelijk in de wijk. Van wandelen tot aan leuke activiteiten. In het centrum van Schagen kun je terecht voor veel gezelligheid. Zien we jou binnenkort?

In het kort

De Vaart 48-49-50 zijn drie woningen waar (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking wonen. Er werken acht vaste medewerkers. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding, school of werk. De begeleiding is gericht op de krachten en talenten van de bewoners. Er wordt per individu gekeken wat er mogelijk is.

De woningen

De woningen zijn ruim opgezet en elke woning heeft plaats voor vier bewoners. Op de benedenverdieping zit een studio. De studio is voor een bewoner die al vrij zelfstandig kan wonen. De drie bewoners hebben een eigen zit/-slaapkamer. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met keuken aanwezig. De woonkamer kijkt uit op het weidse Westfriese landschap. De woningen zijn niet geschikt voor mindervaliden of mensen met een visuele beperking. 

Omgeving

De woningen staan in de nieuwe wijk Hoep-Noord in Schagen. Schagen ligt tussen de steden Den Helder en Alkmaar. De wijk heeft veel ruimte en groenvoorzieningen. Het centrum van Schagen is lopend te bereiken. In het levendige centrum vind je voorzieningen zoals cafetaria’s, supermarkten en verschillende winkels. Ook heeft Schagen een muziekschool en een grote bibliotheek waar iedereen welkom is.

Het NS station is ook lopende te bereiken vanaf de woning. Hier vind je treinen richting Nijmegen Centraal, Den Helder en Maastricht. Ook heeft Schagen genoeg bushaltes. 

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50 tot 85). De leeftijd ligt tussen 17 en 33 jaar. Wij bieden duidelijke structuur en wij streven naar meer zelfstandigheid voor de bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op