Dagbesteding De Vuurtoren in Monster | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Parklaan 1,
2681 JE Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding De Vuurtoren in Monster
Parklaan 1

Werk of dagbesteding

“En toen waren de beer en het konijn weer vrienden. Eind goed, al goed!” Je zucht van opluchting. De leidster heeft net een heel spannend verhaal verteld. Nu mogen jullie aan de slag, jullie gaan namelijk verven! Wat je hebt onthouden uit het verhaal, ga je verven. Je wil een konijn maken dat de beer een hand geeft. De leidster legt elk stapje van het schilderen van tevoren uit, waardoor jij steeds begrijpt wat daarna komt. Je begint met het konijn, dat is je lievelingsdier. Je gebruikt veel grijze verf. Daarna krijgt hij zwarte stippen. Je glundert van trots als je naar je schilderij kijkt. Wat een mooi konijn! Nu de beer nog.

In het kort

De Vuurtoren is een dagbesteding waar zes verschillende groepen meedoen. De leeftijd van de deelnemers is tussen de 30 en 88 jaar, maar het niveau van hun ontwikkeling ligt tussen de 0 en 3 jaar. Je krijgt hier activiteiten die jij leuk vindt en wilt doen, op de manier waarop jij het kunt. De groepen zijn allemaal verschillend, qua leeftijd en niveau. Wij kijken dus van tevoren goed in welke groep jij het beste past.

De woning / het gebouw

De Vuurtoren is een dagbestedingslocatie met zes verschillende dagbestedingsgroepen. Het is laagbouw met verschillende lokalen, een snoezelruimte, toiletten een kantoor en twee badkamers. Elke groep heeft een eigen terras.

De omgeving

De Vuurtoren staat op het terrein van Het Westerhonk. Dit is een zeer groene en rustige omgeving waar weinig auto’s rijden. Het terrein ligt vlak naast het strand, hier kun je makkelijk lopend komen via het pad. Het dorpje Monster is op fietsafstand en er stopt een bus vlakbij het gebouw.

Voor wie

Er zijn groepen waarin we vooral in stappen werken en duidelijkheid geven over de activiteit. In andere groepen bieden we vooral een leuke en nuttige dag, ook wanneer mensen zelf weinig kunnen. Daarbij gebruiken we spel, snoezelen en ervaringsgerichte zintuiglijke activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op