Begeleid zelfstandig wonen in Schagen | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
De Wetering 27-28-29,
1741 DK Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Schagen
De Wetering 27-28-29

Wonen

Je springt uit je bed, want er is weer een nieuwe dag aangebroken. Vandaag ga je weer naar je werk. Je werk zit ook in Schagen en je kunt er lopend heen. Heerlijk! Na je werk heb je afgesproken met je huisgenoten. Ook komt de begeleiding even langs voor een kopje thee. Aan het einde van de dag ruim je nog even je kamer op en neem je een lekkere warme douche. Morgen is er weer een nieuwe werkdag, dus snel je bed in!

In het kort

De Wetering 27-28-29 zijn drie woningen waar (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking wonen. Er wordt overdag begeleiding geboden. De bewoners gaan naar dagbesteding, school of werk. De begeleiding is gericht op de krachten en talenten van de bewoners. Er wordt per individu gekeken wat er mogelijk is.

De woningen

De woningen zijn ruim opgezet en elke woning heeft plaats voor vier bewoners. Iedere bewoner heeft een grote zit/-slaapkamer. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met keuken aanwezig. De woonkamer kijkt uit op het weidse Westfriese landschap. De woningen zijn niet geschikt voor mindervaliden of mensen met een visuele beperking. 

Omgeving

De woningen staan in de nieuwe wijk Hoep-Noord in Schagen. Schagen ligt tussen de steden Den Helder en Alkmaar. De wijk heeft veel ruimte en groenvoorzieningen. Het centrum van Schagen is lopend te bereiken. In het levendige centrum vind je voorzieningen zoals cafetaria’s, supermarkten en verschillende winkels. Ook heeft Schagen een muziekschool en een grote bibliotheek waar iedereen welkom is.

Het NS station is ook lopende te bereiken vanaf de woning. Hier vind je treinen richting Nijmegen Centraal, Den Helder en Maastricht. Ook heeft Schagen genoeg bushaltes. 

Voor wie?

De woningen zijn voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50 tot 85). Wij bieden duidelijke structuur en wij streven naar meer zelfstandigheid voor de bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op