Begeleid wonen in een groepswoning in Geldermalsen. | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
De Wieken 18-20,
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Geldermalsen
De Wieken 18-20

Wonen

Je samen met leeftijdsgenoten een ochtendje echt kunstenaar voelen in de keramiekwerkplaats? Een dagje naar het winkelcentrum van Geldermalsen om alles in huis te halen om je kamer op te vrolijken? Op De Wieken 18 en 20 kan het allemaal. In deze vrolijke, lichte woning mag je zijn wie je bent en staat de begeleiding 24 uur per dag voor je klaar. En wat is er beter dan na een gezamenlijk dagtochtje neerploffen op je zachte bed in een kamer die je helemaal voor jezelf hebt?

In het kort

De Wieken 18-20 is een woning met 24-uurs begeleiding voor senioren met een ernstige verstandelijke beperking, die veel ondersteuning nodig hebben bij alledaagse handelingen. Het accent ligt op het creëren van sfeer en voorspelbaarheid. Voor alle bewoners is er de mogelijkheid van dagbesteding.

Sfeervol en kleinschalig

De Wieken 18-20 is een gelijkvloerse twee-onder-een-kap-woning met ruimte voor in totaal acht bewoners. De gedeelde woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. Ook keuken, badkamer en toilet worden gedeeld, maar elke bewoner heeft een ruime privé slaapkamer. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

De Wieken 26 en 28 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven soortgelijke woningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, buurthuis en dagactiviteitencentrum. Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en verzorgingstehuis met restaurant. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier?

Op De Wieken 18 en 20 zijn alle bewoners 60 plus. Ze hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie, bijvoorbeeld door middel van signaal voorwerpen.

De Wieken 18-20

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op