Begeleid wonen in een groepswoning in Geldermalsen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
De Wieken 26-28,
4191 TR Geldermalsen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Geldermalsen
De Wieken 26-28

Wonen

Op Wieken 26-28 vind je alle rust waar je behoefte aan hebt: bekijk de molen bij zonsondergang vanuit je kleurrijke woning in het hart van de Betuwe, of ga languit liggen in het riante bad. Hoewel je hier maximaal zeven medebewoners hebt die graag hun best doen om van elke dag een feestje te maken, heb je voldoende ruimte voor jezelf: op je eigen slaapkamer kun je je even terugtrekken en van het uitzicht genieten wanneer je daar behoefte aan hebt. Bang voor verveling hoef je hier in ieder geval niet te zijn; op De Wieken is bijvoorbeeld mogelijkheid om te knutselen op de dagbesteding of het omliggende terrein te verkennen.

In het kort

Wieken 26 en 28 zijn twee woningen die 24-uurs begeleiding bieden aan senioren met een ernstige of meervoudige verstandelijke beperking. De focus ligt op het creëren van structuur en een veilige omgeving. Wij vinden het belangrijk dat de zelfredzaamheid wordt behouden en vergroot, waarbij we uitgaan van iedere cliënt als individu. Overdag is er voor alle cliënten de mogelijkheid van dagbesteding.

Een kamer voor jezelf

De Wieken 26-28 is een twee-onder-een-kap-woning die twee verdiepingen heeft met ruimte voor in totaal maximaal acht bewoners. De woonkamer is voorzien van internetaansluiting en televisie. De keuken, badkamer, woonkamer en tuin worden gedeeld, maar elke bewoner heeft een privéslaapkamer. De inrichting is door de afwezigheid van drempels en ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

De Wieken 26 en 28 zijn onderdeel van het terrein De Wieken, waar zich nog zeven andere soortgelijke woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo bevinden. De Wieken ligt aan een provinciale weg en je vindt er onder andere een zwembad, fitnessfaciliteiten, een buurthuis en dagactiviteitencentrum. Vlakbij is een verzorgingstehuis met restaurant waar de bewoners gebruik van mogen maken.

Het terrein grenst aan een woonwijk met een winkelcentrum, bakker, kapper en een aantal goede restaurants en koffietentjes. Een bus- en treinstation liggen op loopafstand, maar er is ook een regiotaxi beschikbaar. Geldermalsen is gelegen in midden Betuwe, en biedt onder andere een prachtig historisch centrum en de mogelijkheid om een wandeling te maken langs rivier de Linge.

Wie wonen hier begeleid?

Wieken 26 en 28 zijn bedoeld voor senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgebonden communicatie en communicatie met signaal voorwerpen.

De Wieken 26-28

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op