Begeleid wonen in Voorst | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
De Windvang 23-25,
7383 XW Voorst
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Voorst
Windvang 23-25

Wonen

Het is zaterdagmiddag. Dat betekent dat het weer tijd is voor een heerlijke wandeling langs de IJssel. De begeleiders en bewoners pakken allemaal hun jas en gaan naar buiten. Als de groep compleet is, lopen jullie richting het mooie natuurgebied. Het is ook nog eens heerlijk weer, dus dat wordt extra genieten!

In het kort

Aan de Windvang in Voorst zit een twee-onder-een-kapwoning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op het creëren van rust, sfeer en structuur.

Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk. Daarnaast worden er regelmatig leuke groepsactiviteiten georganiseerd.

Woning

De twee-onder-een-kapwoningen zijn verbonden aan elkaar. Elk deel beschikt over een gemeenschappelijke keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen zit-slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld met een andere bewoner.

Op de begane grond is plaats voor vier bewoners die intensieve zorg nodig hebben. De badkamers beschikken over een hoog-bad en een tillift. Verder heeft elke woning een traplift naar de eerste verdieping. 

Omgeving

Voorst is een gemeente dichtbij Apeldoorn en Deventer. De woning is gevestigd in een leuke woonwijk. Op loopafstand vind je verschillende winkels, cafetaria’s en restaurants. Ook zitten er bushaltes bij de woning. Er rijden bussen richting Twello en Doetinchem. Voorst ligt verder aan een prachtig natuurgebied aan de IJssel. Erg geschikt voor wandelingen!

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 40 en 80 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op