Begeleid wonen voor jongeren en volwassenen in Voorhout | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Dirck Verhagenstraat 33-35,
2215 PS Voorhout
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Voorhout
Dirck Verhagenstraat 33-35

Wonen

Vanmiddag gaan jullie taart eten, want een bewoner is jarig! Vanochtend hebben jullie slingers opgehangen, toen hij nog sliep. Nu is het tijd voor de taart, een heerlijke rijstevlaai. Daar houd je wel van! De koffie pruttelt en is al klaar, dus tijd voor schoteltjes. Samen halen jullie de schoteltjes uit de kast, en zetten ze naast elkaar. Wie snijdt de taart? Even later smikkelen jullie er lekker van!

In het kort

In deze groepswoning zijn de nummers 33 en 35 aan elkaar geschakeld. Hier wonen zeven mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. ‘s Heeren Loo begeleidt de bewoners van deze geschakelde woningen met één team.

De woning / het gebouw

De Dirck Verhagenstraat 33-35 is een rijtjeswoning met twee verdiepingen. Op de begane grond is een zitkamer met open keuken, twee slaapkamers en een gedeelde badkamer. Op de eerste en tweede etage zijn in totaal vijf slaapkamers met een gedeelde badkamer. De slaapwachtruimte en de grote tuin worden met nummer 33 gedeeld. Op nummer 35 is een traplift, zodat mensen die niet goed kunnen lopen over een kamer op de eerste verdieping kunnen beschikken. 

Overdag kunnen bewoners terecht bij de 24-uurs begeleiding in één van de twee woningen. ’s Nachts is er een nachtwacht met uitluistersysteem.

De omgeving

De Dirck Verhagenstraat 33-35 ligt in een rustige woonwijk. In de buurt wonen vooral gezinnen met jonge kinderen. Tegenover de woningen liggen het dagcentrum Hooghe Bergh van ’s Heeren Loo en een basisschool. Overdag is het vrij rustig in de wijk, behalve wanneer ouders hun kinderen naar school brengen of van school ophalen. Tegenover het huis is ook een huisartsenpraktijk en een dokterspost is vlakbij. 

Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Ook met de auto is de Dirck Verhagenstraat goed bereikbaar.

Wie wonen hier begeleid?

Jong volwassenen of volwassenen met een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking. We begeleiden bij autisme, epilepsie en beperkingen van het bewegingsapparaat. Wij praten met de bewoners, maar ook maken we gebruik van de methode van Totale Communicatie. Hierbij is het contact maken zonder te spreken belangrijk.

Bereikbaarheid

Dirck Verhagenstraat 33: 06 - 30 01 94 56

Dirck Verhagenstraat 35: 088 - 036 34 93

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op