Begeleid wonen in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Dirkeweideweg 1-3,
6716 AL Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ede
Dirkeweideweg 1-3

Wonen

Een wandeling door de wijk, of toch naar het centrum van Ede? Heb je zin in groen om je heen? Dan loop je naar het mooie park gelegen op nog geen tien minuten lopen van de woning. Er zijn veel wandelmogelijkheden in Ede.

Toch lekker thuisblijven? Dat kan natuurlijk ook in de gezellige gezamenlijke woonkamer. Heerlijk met een kopje warme thee of koffie.

In het kort

Dirkeweideweg 1-3 is een geschakelde groepswoning voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. Het bieden van rust, huiselijkheid en regelmaat staat centraal bij de begeleiding. Er zijn op een dag een aantal vaste gezamenlijke momenten zoals het drinken van koffie of samen eten. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van iedere bewoner en de familie.

Overdag gaan de bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Gebouw

Dirkeweideweg 1-3 zijn twee geschakelde woningen. Nummer 1 heeft acht bewoners en nummer 3 heeft tien bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, waarvan de meeste op de begane grond zitten. De badkamers worden gedeeld met de bewoners. Elke woning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken. Ook zit er een gezellige ruime tuin bij de woning.

Omgeving

De geschakelde woning is gelegen in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. De wijk heeft ongeveer 8800 bewoners. Er is een dagbestedingscentrum in de wijk gevestigd. Deze ligt op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

De woonwijk De Rietkampen heeft een winkelcentrum en verschillende cafetaria’s. Ook kent de wijk een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van elkaar. Daarnaast vind je op loopafstand een park met een meertje waar je heerlijk kunt wandelen. De wijk zelf is ook een leuk wandelgebied! 

Vanuit het centrum van Ede is de woning goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning.

Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s en is zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum zit een NS-station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Amersfoort en Arnhem.

Voor wie?

Nummer 1 is gericht op oudere bewoners tussen de 50 en 80 jaar. Naast de dagelijkse begeleiding wordt er ook elke dag verpleging geboden. 

Nummer 3 is gericht op volwassen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar. Enkele bewoners vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). 

In beide woningen geldt dat de zorgvraag erg divers is en dat er per individu gekeken wordt wat diegene nodig heeft.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op