Begeleid wonen op een woonzorgpark in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Dolfijnlaan 4-5,
2201 ZD Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen vlakbij het strand op woonzorgpark Noordwijkerduin
Dolfijnlaan 4-5

Wonen

Je bent een beetje overprikkeld vandaag. Dat is niet zo gek: een woongroep brengt, naast gezelligheid, ook drukte met zich mee. Gelukkig komt de begeleiding langs om even met je te praten. Ze zijn hier altijd geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Dat helpt! Straks ga je lekker snoezelen op de dagbesteding. Dat is je favoriete plek op het park. Eindelijk even tijd voor jezelf!

In het kort

Dolfijnlaan 4-5 is een geschakelde bungalowwoning met plaats voor twintig bewoners. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze behouden hier zoveel mogelijk invloed op hun eigen leven. Wij vinden het belangrijk dat ze kunnen blijven deelnemen aan de samenleving. Ook bieden wij hen ondersteuning bij het ouder worden.

Dolfijnlaan 4-5 in Noordwijk

Jouw woning op de Dolfijnlaan

Dolfijnlaan 4

Op de gelijkvloerse woning Dolfijnlaan 4 is plek voor elf bewoners. Je hebt hier je eigen slaapkamer. Er is hier in alle opzichten rekening gehouden met een eventuele lichamelijke beperking: vier slaapkamers hebben een plafondlift. Er is een aangepast toilet. De badkamer deel je met je medebewoners.

Er is gemeenschappelijke woonkamers met afsluitbare centrale keuken. Daar kun je gezellig samen eten.  De woning heeft een snoezelruimte voor momenten waarop je wat rust nodig hebt.

Dolfijnlaan 5

Op Dolfijnlaan 5 zijn negen bewoners welkom. Je hebt hier je eigen slaapkamer, eventueel met plafondlift. De kamer is groot genoeg voor een bed, kast en eventueel een stoel en klein tafeltje. Er is een ruime gedeelde badkamer. Hier vind je zelfs een snoezeldouche! Dolfijnlaan 5 heeft één huiskamer. Er is een afgesloten keuken. De woning is gelijkvloers.

Ontspannen in de tuin

Aan de achterkant van de woningen bevindt zich een bosrijke tuin en een terras. Tijd voor een kop koffie in de zon!

Behandelmethode

Wij maken gebruik van de methode Vlaskamp. Dit houdt in dat we proberen ervoor te zorgen dat je de vaardigheden die je al hebt zoveel mogelijk behoudt. Ook het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden is hierbij belangrijk.

Daarnaast maken we gebruik van de methode Urlings. Met deze methode willen we senioren een zo gelukkig mogelijke oude dag bezorgen.

Wie wonen hier begeleid?

De bewoners van Dolfijnlaan 4-5 hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Vaak komt daar ook psychiatrische problematiek bij kijken. Er wonen voornamelijk mensen van 60 jaar en ouder. Het is een diverse groep, waarin iedereen een andere zorgvraag heeft.

Wil je graag bij ons komen wonen? Dan kun je altijd contact opnemen.

In en om het woonzorgpark

Willem van den Bergh

Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Er zijn vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.
Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Dagbesteding

Alle bewoners nemen deel aan dagbesteding. Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen, snoezelen of bakken. Dagbesteding aan huis is ook mogelijk.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op