Logeerhuis in Julianadorp, nabij Den Helder | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Doorzwin 2817-2818,
1788 KS Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Logeerhuis in Julianadorp, Den Helder
Doorzwin 2817-2818

Hulp thuis Logeren

Het is weer tijd om naar het logeerhuis te gaan. Gezellig, een kamer delen met je huisgenootje! Inmiddels zijn jullie dikke maatjes geworden. Voor het slapengaan vertellen jullie elkaar je avonturen: je hebt een zandkasteel gebouwd, en je vriend heeft tikkertje gespeeld. Op de grote zolder spelen jullie morgenochtend samen verstoppertje. Wie niet weg is, is gezien!

In het kort

Het logeerhuis op Doorzwin is een veilig thuis voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding verzorgt zowel binnen als buiten activiteiten, gericht op het stimuleren van sociaal contact. Daarbij besteden ze aandacht aan vaardigheden die belangrijk zijn voor zelfzorg.

Korte omschrijving

Het logeerhuis op Doorzwin is een veilig thuis voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding verzorgt zowel binnen als buiten activiteiten, gericht op het stimuleren van sociaal contact. Daarbij besteden ze aandacht aan vaardigheden die belangrijk zijn voor zelfzorg.

Koprollen op de trampoline

Het logeerhuis bestaat uit twee aaneengeschakelde woningen, aan een rustige straat in de woonwijk Doorzwin. In totaal is er plek voor acht logés. Er is een zolderverdieping waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven: filmpjes kijken, knutselen of samen spelen. In de afgeschermde tuin staan zelfs een trampoline en een zandbak. Voor de logés zijn negen slaapkamers beschikbaar; de andere kamer is voor de begeleider. De woning is niet geschikt voor kinderen met een rolstoel. 

Omgeving

Het logeerhuis ligt in de rustige wijk Doorzwin in Julianadorp. Doorzwin is vlakbij woonzorgpark Noorderhaven. Hier vind je faciliteiten als een manege, een dagactiviteitencentrum, zorgcentrum en een winkel. Voor de nieuwsgierige kinderen is er vlakbij zelfs een sterrenwacht.

Verder zijn de voorzieningen voor openbaar vervoer in de omgeving uitstekend. Vlak in de buurt vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Den Helder. Hier kun je onder andere een gezellig centrum in, en wandelen langs de schitterende haven.

Eén van de hoogtepunten uit de omgeving is wel het Noordzeestrand. Hier kun je samen met de begeleiding heerlijk uitwaaien.

Voor wie

Het logeerhuis op Doorzwin is bedoeld voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking die thuis wonen. De aard van de beperkingen loopt uiteen, waardoor er altijd een diverse groepssamenstelling is.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op