Begeleid wonen in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Dr. den Uijlpark 48,
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen met een ernstige meervoudige beperking in Ede
Dr. den Uijlpark 48

Wonen

Elke dag staan de begeleiders voor je klaar. Ze helpen je bij de dagelijkse bezigheden. Vandaag mag je weer naar de dagbesteding. Samen met de bewoners en de begeleiders lopen jullie naar het dagbestedingcentrum in de wijk. Je vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Vandaag staat er een muziekactiviteit op de planning. Het is lang geleden dat je een instrument hebt gespeeld, dus je kijkt er naar uit!

In het kort

Aan Dr. den Uijlpark 48 zit een groepswoning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. De woning heeft zeven bewoners. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op ontwikkeling voor beweging, groei en nieuwe ervaringen.

De bewoners hebben daarnaast veel behoefte aan sfeer en gezelligheid. Overdag gaan alle bewoners naar een vorm van dagbesteding.

Gebouw

De groepswoning heeft een grote gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is een grote badkamer aanwezig die gedeeld wordt met alle bewoners. Achter de woning ligt een tuin.

De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. Binnen het pand wordt gewerkt met een tillift.

Omgeving

De woning is gelegen in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. De wijk heeft ongeveer 8800 bewoners. Er is een dagbestedingscentrum in de wijk gevestigd. Deze ligt op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

De Rietkampen heeft een winkelcentrum en verschillende cafetaria’s. Ook kent de wijk een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van elkaar. Daarnaast vind je op loopafstand een park met een meertje waar je goed kunt wandelen.

Het centrum van Ede is goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s. Zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum zit een NS-station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Amersfoort en Arnhem. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudig beperking. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk, zowel in als buiten het huis. Naast de begeleiding bieden we ook dagelijks medische zorg aan bewoners die dat nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op