Begeleid wonen in een groepswoning in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Dr. den Uijlpark 52,
6716 ES Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen met een ernstige meervoudige beperking in Ede
Dr. den Uijlpark 52

Wonen

De dag beginnen met een kopje koffie, heerlijk. Je begint de dag altijd rustig. Het ontbijt staat klaar in de gemeenschappelijke woonkamer. Na het ontbijt luister je naar mooie muziek. Als alle bewoners klaar zijn, gaan jullie naar de dagbesteding in de wijk. Hier beleef je elke dag weer mooie dingen. Na de dagbesteding dineer je samen met de bewoners en begeleiders. ’s Avonds heb je vrije tijd waarin je meestal spelletjes speelt of een wandeling maakt door de mooie en sfeervolle wijk.

In het kort

Dit is een groepswoning voor mensen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Er zijn negen bewoners die allemaal een specifieke hulpvraag hebben. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich vooral op het bieden van structuur. Spanning mijden we zoveel mogelijk. Daarnaast richt de begeleiding zich op ontwikkeling voor beweging, groei en nieuwe ervaringen.

Overdag gaan de bewoners zoveel mogelijk naar een vorm van dagbesteding. Hier kunnen ze nieuwe dingen ontdekken en leren.

Gebouw

In de groepswoning hebben alle bewoners een eigen slaapkamer. De huiskamer met open keuken wordt gedeeld met de bewoners. Ook de ruime badkamer is gedeeld. Achter de woning zit een tuin. De tuin en de woning zijn allebei goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gelegen in de rustige woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. De wijk heeft ongeveer 8800 bewoners. Er is een dagbestedingscentrum in de wijk gevestigd. Deze ligt op loopafstand van de woning. Veel buurtbewoners met een beperking gaan hier overdag naartoe. 

De Rietkampen heeft een winkelcentrum en verschillende cafetaria’s. Ook kent de wijk een bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van elkaar. Daarnaast vind je op loopafstand een park met een meertje waar je goed kunt wandelen. 

Het centrum van Ede is goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s. Zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum zit een NS station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Amersfoort en Arnhem. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. 

Voor wie?

De woning is voor mensen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen hulpvraag. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk. Een aantal bewoners hebben een stoornis in het autistisch spectrum. Voor mensen met auditieve beperking is de woning ook geschikt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op