Begeleid zelfstandig wonen - centrum Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Dr. Van Dalelaan/Schoolpad 12/17-41,
3851 JB Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Ermelo
Dr. van Dalelaan 12/Schoolpad 17 t/m 41

Wonen

Je woont alweer een tijdje op jezelf en bent al helemaal gewend aan de omgeving. Je hebt altijd zin in de gezamenlijke momenten in de ontmoetingsruimte. Hier drink je koffie of thee en klets je bij met je buren. Ook spreek je vaak af met je buren om in het weekend iets leuks te doen. Dit weekend gaan jullie gezellig naar de stad om te shoppen. Nog twee dagen werken en dan is het weekend in zicht!

In het kort

Het schoolpad 17-41 is een groot complex met appartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners wonen hier zo zelfstandig mogelijk, maar kunnen op elk moment van de dag hulp inschakelen. Daarnaast krijgen zij ondersteuning bij het vergroten van de zelfstandigheid. In de ontmoetingsruimte drinken de bewoners regelmatig samen een kop koffie of thee. Verder hebben de bewoners een eigen planning. Ze gaan bijvoorbeeld naar dagbesteding of naar hun werk.

Wonen in je eigen appartement

Het complex bestaat uit twee verdiepingen en heeft 12 appartementen. De appartementen hebben allemaal een eigen brievenbus, deurbel en een eigen voordeur. Elk appartement heeft een grote ruimte met een open keuken. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen badkamer.

Er is in het complex een kantoor/slaapwacht aanwezig voor de begeleiding. Ook is er een ontmoetingsruimte voor de bewoners. Het complex is voorzien van een goederenlift. 

Wat heeft Ermelo te bieden?

Je woont naast het station, dichtbij het centrum van Ermelo. Het centrum is binnen vijf minuten lopen te bereiken. Hier vind je diverse leuke winkels, cafetaria’s en restaurants. Ermelo kent verder veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het woonzorgpark van Ermelo bevindt zich op drie kilometer afstand van de appartementen. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Je woont dichtbij het station. Hier vertrekken elk half uur treinen richting Zwolle en Amersfoort. Daarnaast zijn er op loopafstand verschillende bushaltes te vinden die je bijvoorbeeld naar het woonzorgpark brengen.

Voor wie? 

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners ASS, ADHD of hechtingsproblematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op