Het Perspectief in Amersfoort | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Drentsestraat 16-18,
3812 EH Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Amersfoort
Drentsestraat 16-18

Wonen Leren en school Logeren

Aan je eigen doelen werken. Dat kan bij Het Perspectief. Je volgt een aantal dagen per week je eigen traject. Samen met leeftijdgenoten logeer jij deze dagen in een woonhuis. Het is gezellig en je kunt veel van elkaar leren!

In het kort

Aan de Drentsestraat 16-18 zit Het Perspectief. Het Perspectief is een woonhuis ingericht als leergroep waar per nacht zeven jongeren kunnen verblijven. Jongeren kunnen hier een aantal dagen per week verblijven. Elke jongere volgt een eigen traject met doelen en afspraken. Het einddoel is weer naar huis of begeleid wonen te gaan.

De woning

De woning is ingericht als leergroep. Iedere jongere heeft een eigen slaapkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer en er zijn twee keukens en badkamers aanwezig. Ook is er een tuin en een groot speelveld rondom de woning. 

Omgeving

Het Perspectief bevindt zich in een woonwijk nabij het centrum van Amersfoort. Vanaf het station ben je binnen 15 minuten lopen bij de woning. In de buurt zitten verschillende voorzieningen zoals een Action, diverse winkels en cafetaria’s. Naar het centrum is het ook ongeveer een kwartier lopen.

Voor wie?

De leeftijd van de jongeren die bij ons terecht komen ligt tussen 12 en 18 jaar. De jongeren hebben een tijdelijke behandeling nodig omdat de thuissituatie is vastgelopen. De jongeren hebben een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Wij betrekken de ouders bij de behandeling en zij blijven verantwoordelijk voor hun kind. De regie ligt bij de ouders. Ook de ouders zijn altijd welkom in de groep.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op