Begeleid wonen - Drielanden - Harderwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Drielandendreef 60-62 76-78 86,
3845 CB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Drielandendreef 60-78, 86

Wonen

Vandaag staat er een wandeling door de Veluwse bossen op de planning. Even lekker naar buiten in de natuur. De begeleiders gaan uiteraard mee. Onderweg stoppen jullie voor een lekkere warme chocomelk. Aan het einde van de middag kom je weer thuis. Straks ga je gezellig samen koken met je huisgenoten. Maar eerst nog even uitrusten in de gezamenlijke woonkamer!

In het kort

Aan de Drielandendreef in Harderwijk zijn twee woningen gelegen voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van rust, regelmaat en gezelligheid. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De zorgvraag van elke bewoner staat centraal.

Een deel van de bewoners is redelijk zelfstandig en houdt met elkaar het huis schoon. Ook wordt er onder begeleiding samen gekookt. Overdag gaan de bewoners naar hun werk. Veel bewoners doen dit zelfstandig.

Woning

De woningen bevinden zich in een flatgebouw. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Hier wordt door de bewoners veel gebruik van gemaakt. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. De woningen hebben een tuin of een balkon.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de woningen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woningen heb je een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie? 

De woning op nummer 60-62 is geschikt voor ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Op hummer 76-78 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op