Begeleid wonen in een groepswoning of studio in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Druivenhof 11-12-13-14,
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Druivenhof 11-12-13-14

Wonen

Wat is thuis voor jou? Een gezellige woonkamer met leuke huisgenoten? Begeleiding die altijd in is voor een praatje? Het plezier tijdens een gezamenlijke groepswandeling? Je een keertje iets minder voelen en weten dat dat ook gewoon mag? Druivenhof biedt het allemaal. Je hoeft hier alleen maar de deur binnen te stappen om een thuisgevoel te krijgen!

In het kort

Druivenhof 11-14 is een hoogbouwwoning op het terrein van ’s Heeren Loo in Noordwijkerduin. Op eerste drie verdiepingen vind je groepswoningen; de vierde etage biedt studio’s voor mensen met een licht verstandelijke beperking. We bieden hier 24-uurs begeleiding. Structuur en veiligheid vinden we belangrijk. We werken met een vast dagprogramma met veel gezamenlijke activiteiten, zoals koffie drinken, wandelen en samen eten.

Over Druivenhof

Druivenhof is een groepje van 14 nieuwbouwwoningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Af en toe vindt hier een kleine activiteit plaats, bijvoorbeeld een barbecue of een optreden.

Begeleid wonen voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Druivenhof 11, 12 en 13
Op Druivenhof 11, 12 en 13 wonen volwassenen en ouderen met een matige, ernstige of zeer verstandelijke beperking. Hier komt vaak medische problematiek bij. Ook komt bij sommige bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag of autisme voor. We maken gebruik van de behandelmethoden Triple C en kader Vlaskamp.

Het pand

De woningen op Druivenhof 11 t/m 13 hebben allemaal een gezellige keuken en een woonkamer met televisie. Alle bewoners hebben een eigen slaap- en badkamer met douche en toilet. Sommige woningen hebben een dakterras of een ruime tuin. De woning is helemaal aan jou aangepast: er zijn tilsystemen aanwezig. Ook vind je hier een snoezelruimte voor als je behoefte hebt aan wat rust.

Begeleid wonen voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Druivenhof 14
Op Druivenhof 14 wonen jongvolwassen vrouwen met een lichte verstandelijke beperking. Ook moeilijk verstaanbaar gedrag en gehoorbeperkingen komen op de woningen voor. We maken gebruik van de behandelmethode Op Eigen Benen. Hiermee vergroten we de zelfstandigheid van de bewoners.

Het pand

Druivenhof 14 is een groepswoning met studio’s op de vierde etage van het complex. De woning heeft een gezamenlijke huis/eetkamer waar een keuken aan grenst. De studio’s komen direct uit op de woonkamer. Iedere studio heeft eigen douche, toilet en wasmachine.

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen, snoezelen of aan het werk in de kringloopwinkel de Berghshop. Ook op een aantal van de woningen zorgen we voor dagbesteding.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op