Begeleid wonen in een groepswoning op een woonzorgpark in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Druivenhof 8-9-10,
2201 ZZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een nieuwbouwwoning in Noordwijk
Druivenhof 8-9-10

Wonen

Het is tijd om naar de dagbesteding te gaan. Je hebt er zin in. Je vindt het leuk om andere buurtbewoners te leren kennen. Jullie maken vandaag samen een puzzel. Het is een lastige: jullie komen er niet helemaal uit. Gelukkig kun je de begeleiding altijd om hulp vragen. En niet alleen bij het puzzelen: ook als je het op de woongroep een keer moeilijk hebt, staat er altijd iemand voor je klaar.

In het kort

Druivenhof 8, 9 en 10 zijn nieuwbouwwoningen op het terrein van Noordwijkerduin in Noordwijk. Rust en regelmaat zijn belangrijk op deze woongroepen. Zo eten en drinken we op vaste momenten samen. Buiten de gezamenlijke activiteiten hebben we veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de bewoners. Zo proberen we iedereen een vertrouwde omgeving te bieden.

Over Druivenhof

Druivenhof is een groepje van 14 woningen. In het midden is een plein met schommels en een grote picknicktafel. Af en toe vindt hier een kleine activiteit plaats, bijvoorbeeld een barbecue of een optreden.

De woningen
De woningen op nummer 8, 9 en 10 zijn ruim,en van alle gemakken voorzien. Ze hebben alle drie een grote woonkamer. Als bewoner heb je je eigen slaapkamer met badkamer. In de open keuken is altijd plek om samen te eten of drinken.

Woon je op Druivenhof 9 of 10, dan heb je het helemaal goed voor elkaar: je hebt dan een balkon en dakterras.

In het gebouw is een lift aanwezig. De woningen zijn rolstoelvriendelijk.

Behandelmethode

We maken op Druivenhof gebruik van de behandelmethode Triple C. Hiermee zorgen we dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kunt leiden. Daarnaast gebruiken we op nummer 9 en 10 de methode Urlings. Met deze methode willen we senioren een zo gelukkig mogelijke oude dag bezorgen.

De omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh
Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen en senioren. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast gedragsproblemen. De begeleiding is gespecialiseerd in het omgaan met autisme. Op nummer 9 bieden we ook palliatieve zorg.

Heb jij behoefte aan onze veilige en sfeervolle leefomgeving, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op