Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Duin- en Kruidbergerweg 1,
1985 HG Driehuis
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Driehuis
Duin- en Kruidbergerweg 1

Wonen

Samen met je huisgenoot wandel je rustig door het park. Je ziet verschillende vogels en hoort ze fluiten. Na een flinke wandeling, loop je weer richting huis. Daar pak je een lekkere kop chocomelk om het weekend te vieren. Uiteraard met een dikke toef slagroom!

In het kort

In Driehuis zijn vanaf april 2019 twee nieuwe intensieve begeleidingslocaties van ‘s Heeren Loo van start gegaan. De locaties zijn speciaal gericht op jongeren met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Elke locatie heeft 8 bewoners. De jongeren zijn in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar en hebben al een intensief behandeltraject achter de rug binnen de ‘besloten’ en ‘gesloten’ zorg. Met de opgedane kennis en vaardigheden zijn ze al een eind op weg, maar is het vaak nog te vroeg om alweer in de wijk of stad te gaan wonen.

Zijn wie je bent

Op deze locatie kan je je opgedane kennis en vaardigheden vasthouden en samen met de betrokken groepsleiding werken aan je eigen kwaliteiten. Zo ontdek je stap voor stap wie je bent en wat je allemaal kan: ‘je leert een beetje meer van jezelf om steeds beter te weten, dat je mag zijn wie je bent’.

Wonen in Driehuis

Driehuis is een dorp in de gemeente Velsen. Dichtbij liggen de steden Haarlem en Beverwijk. De woningen liggen aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het landgoed Duin & Kruidberg. Dit zijn prachtige gebieden waar je heerlijk kunt wandelen.

Op loopafstand van de locatie vind je een aantal voorzieningen zoals een supermarkt, een bushalte en eetgelegenheid. Ook heeft Driehuis een station met treinen richting Beverwijk en Haarlem.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op