Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Rechthoeklaan 10,
2201 ZR Noordwijk
088 - 036 32 40 Stuur een e-mail Routebeschrijving

Eat&Meet Noordwijk
Spar supermarkt, lunchcafé en bakkerij

Werk of dagbesteding Leren en school Restaurant Vrije tijd Winkel

In het kort

Bij Eat&Meet werken mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding bij de supermarkt, het lunchcafé of de bakkerij. De deelnemers verzamelen boodschappen, bereiden lunches en avondmaaltijden, of maken koekjes of taart. Ook bedienen ze gasten aan de kassa of werken in de spoelkeuken. Er heerst een fijne werksfeer. De deelnemers leren dat ze ertoe doen en er mogen zijn.

Spar supermarkt

Spar supermarkt is geopend van maandag t/m zaterdag. Het team staat voor je klaar voor al je dagelijkse boodschappen. Onze deelnemers zitten achter de kassa, stellen bestellingen samen en bezorgen deze en ze vullen de winkel nauwkeurig bij,  Woon je op het park? Dan brengt de boodschappenservice de boodschappen kosteloos bij je thuis.  

Kijk op de site van Spar voor meer informatie.

Duurzame supermarkt

In de strijd tegen voedselverspilling is Spar een samenwerking aangegaan met Too good to go. Via de app kun je een magic box bestellen. Deze kost € 3,99 en bevat voedingsmiddelen t.w.v. € 11,99. Het is altijd een verrassing wat er in de box zit. 

Lunchcafé Eat&Meet

Lunchcafé Eat&Meet is een unieke dagbestedingslocatie, van ‘s Heeren Loo op woonzorgpark Willem van den Bergh, gericht op eten en drinken. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking, onze deelnemers, onder begeleiding. Dit kan variëren van een licht verstandelijke beperking, tot een zichtbaar zwaardere verstandelijke beperking. De deelnemers staan bij ons altijd centraal en zullen zo veel mogelijk betrokken worden bij ieder onderdeel of aanvraag. Zij bereiden bijvoorbeeld lunches, avondmaaltijden en andere catering-aanvragen. Ook bedienen ze gasten aan het buffet, werken ze in de banqueting of spoelkeuken. Er heerst een fijne werksfeer en we werken goed samen. Zo leren onze medewerkers dat ze ertoe doen en er mogen zijn.

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen samen met ‘s Heeren Loo.

Benieuwd naar de menukaart?

Banqueting

Lunchcafé Eat&Meet is het perfecte adres voor het boeken van vergaderruimtes, feesten en partijen. Zoals je in onderstaand overzicht ziet, beschikken wij over meerdere zalen voor verschillende activiteiten. Of het voor een bedrijfsmeeting, een verjaardag of een bruiloftsfeest is, op onze locatie is alles mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via eat&meet.restaurant@sheerenloo.nl

Overzicht zalenmax. personenper dagdeel
Grote Trijnie Pouwels80€ 125
Grote Jacob Juch18€ 80
Gert Schut15€ 80
Kleine Jacob Juch12€ 80
Kleine Trijnie Pouwelspraktijkruimte€ 60
Grote Zaal ('t Kruispunt)300€ 200
Leer & Probeer ('t Kruispunt)16€ 80

Catering

Lunchcafé Eat&Meet verzorgt catering op onze locatie en op woonzorgpark Willem van den Bergh. Buiten het zorgpark is catering voor meer dan 50 personen in overleg mogelijk. 

Op een rijtje wat wij allemaal kunnen bieden:
- Ontbijt en lunch
- Diner: Hollands, Chinees, Mexicaans, Italiaans. U vraagt, wij draaien.
- Snacks, koek, gebak en taarten
- Hightea
- Verjaardagen voor jong en oud
- Jubilarisfeesten
- Bruiloftsfeesten
- Themafeesten
- Babyshower en kraamfeesten
- Condoleances

Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie. Wij staan je naar alle tevredenheid te woord en maken graag een op maat gemaakte offerte voor je.

De Bakkerij

De Bakkerij is een werkplek voor (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking. We bieden ook stages aan voor leerlingen van het ZMLK-onderwijs. Of het nu gaat om zelf gemaakte cake of lekkere hapjes voor een high tea, de medewerkers van De Bakkerij helpen je graag! Informeer naar de producten en mogelijkheden. Zowel zelfstandigheid als samenwerken vinden we hier belangrijk. Heb je eenmaal je persoonlijke doelen bereikt, dan kun je misschien wel gaan werken in het bijbehorende restaurant.Praktische informatie

Spar supermarkt (+ boodschappen bezorgen)

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk

088 - 036 32 40
Facebook

Spar website

Openingstijden

Ma t/m vr 8.00-18.00 uur
Zaterdag 8.30-16.00 uur
Zondag gesloten

Lunchcafé Eat&Meet 

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
088 - 036 32 41
eat&meet.restaurant@sheerenloo.nl

Openingstijden
Ma t/m vr 8.00-18.00 uur
Zaterdag 8.30-16.00 uur
Zondag gesloten

De Bakkerij

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
088 - 036 32 42
eat&meet.bakkerij@sheerenloo.nlContact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op