Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Rechthoeklaan 10,
2201 ZR Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Eat&Meet (lunchcafé, bakkerij en Spar supermarkt) in Noordwijk
Rechthoeklaan 10

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant Leren en school Vrije tijd

In het kort

Op de Rechthoeklaan 10 vind je luchcafé Eat&Meet, de bijbehorende bakkerij en de Spar supermarkt. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding. Zij bereiden bijvoorbeeld lunches en avondmaaltijden. Ook bedienen ze klanten aan de balie of werken in de spoelkeuken. Er heerst een fijne werksfeer en we werken goed samen. Zo leer je als medewerker dat jij ertoe doet en er mag zijn.

Lunchcafé Eat&Meet

In het eigentijds ingerichte lunchcafé Eat&Meet aan de Rechthoeklaan 10 kunt u terecht voor een vers gezet kopje thee of koffie en een lekkere lunch. Heeft u een cateringwens? Ook dan bent u bij het goede adres. Kom eens gezellig langs geniet van de gastvrijheid en ongedwongen sfeer.

Werken bij het lunchcafé

Ben jij echt een horecamens en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in het restaurant? Je kunt hier bijvoorbeeld onder begeleiding helpen bij:

  • De bereiding van lunches en avondmaaltijden
  • Het verzorgen van vergaderingen
  • Het bedienen van klanten aan balies en uitgiftepunten
  • De bediening van de kassa
  • Het werken in de spoelkeuken

Er werken bij ons mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het restaurant heeft aangepaste voorzieningen. Het is met een rolstoellift bereikbaar. Er zijn voor werknemers en gasten invalidentoiletten.

Lunchcafé Eat&Meet

De Bakkerij

Of het nu gaat om zelf gemaakte cake of lekkere hapjes voor een high tea, de medewerkers van Bakkerij Eat&Meet helpen je graag! Informeer naar de producten en mogelijkheden.

Werken bij de bakkerij

De Bakkerij is een werkplek voor (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking. We bieden ook stages aan voor leerlingen van het ZMLK-onderwijs. We nemen regelmatig deel aan plaatselijke activiteiten, zoals de vrijdagmiddagmarkt op het terrein of markten en braderieën in de omgeving. Zowel zelfstandigheid als samenwerken vinden we hier belangrijk. Heb je eenmaal je persoonlijke doelen bereikt, dan kun je misschien wel gaan werken in het bijbehorende restaurant. Wil jij helpen bij het verzorgen van de lekkerste broodjes en taart uit de hele omgeving? Neem dan contact met ons op!

Spar supermarkt

In het gebouw Eat&Meet aan de Rechthoeklaan 10 vindt je de Spar supermarkt. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag en ontvangen u graag voor een boodschap. Woont u in of rond de wijk Noordwijkerduin en heeft u geen gelegenheid om uw boodschappen te doen? De Boodschappenservice van de SPAR supermarkt brengt deze graag bij u thuis.

Catering

Een vergadering, feestje of speciale gelegenheid? Lunchcafé Eat&Meet, Bakkerij Eat&Meet en boerderij d’ Overkant staan u graag terzijde met hun lekkernijen voor een high tea of coffee, bbq, hapje & drankje of buffet. Zij stemmen dit graag met u af via eat&meet.reserver@sheerenloo.nl.

Vergader-, gespreks-, workshop- & feestlocaties

In een unieke en parkachtige omgeving met elkaar in gesprek of iets vieren? We hebben voor verschillende groepsgroottes en gelegenheden diverse ruimtes te huur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via eat&meet.reserver@sheerenloo.nl

Spar supermarkt

Praktische informatie

Eat&Meet Lunchcafé

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
T: 088 - 036 32 41
E: eat&meet.restaurant@sheerenloo.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 8.00-18.00 uur
Zaterdag 8.30-16.00 uur
Zondags gesloten

Eat&Meet Spar supermarkt (+ boodschappen bezorgen)

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
T: 088 - 036 32 40
Facebook-pagina

Openingstijden

Ma t/m vr 8.00-18.00 uur
Zaterdag 8.30-16.00 uur
Zondags gesloten

Eat&Meet Bakkerij

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
T: 088 - 036 32 42
E: eat&meet.bakkerij@sheerenloo.nl

Vergader-, gespreks-, workshop- & feestlocaties

Rechthoeklaan 10
2201 ZR Noordwijk
E: eat&meet.reserver@sheerenloo.nl

Catering

E: eat&meet.reserver@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op