Woongroep De Giraffe - woonzorgpark De Hartenberg Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Eekhoornstraat 5-7-9,
6733 SH Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Woongroep Giraffe op woonzorgpark De Hartenberg
Eekhoornstraat 5-7-9

Wonen

Binnen de woongroep Giraffe wordt er veel aandacht en zorg geboden aan de bewoners. Iedere bewoner is uniek en heeft andere behoeften en wensen. Giraffe zorgt ook voor een fijne, huiselijke sfeer. Er worden activiteiten in en buiten de woning ondernomen. Wil je even rust? Dan kan dat natuurlijk ook. Je hebt een eigen slaapkamer die helemaal van jou is!

In het kort

Op Giraffe 1-3-5 wonen (jong)volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. De woning is gelegen in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding is erg gericht op structuur en duidelijkheid. Doordeweeks hebben de bewoners dagbesteding op het woonzorgpark. Op vrijdagmiddag zijn ze vrij.

Woning

Giraffe is een groot, licht gebouw waarin de groepen 1-3-5 gezamenlijk wonen. Elke groep heeft een apart gedeelte met een huiskamer, een open keuken en een grote badkamer. Giraffe 1 en 5 hebben zeven slaapkamers, waarvan één slaapkamer een eigen badkamer heeft. Giraffe 3 heeft zes slaapkamers. Ook kent het gebouw een recreatieruimte en een hobbyruimte. Elke groep heeft een eigen terras. Daarnaast is er een gezamenlijke tuin. 

Omgeving

Het woonzorgpark De Hartenberg kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Op Giraffe 1 en 3 wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook vertonen een aantal bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en/of hebben psychiatrische problemen. Giraffe 5 is een groep van vijf jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op