Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Eikenhorst 1-3-5,
7985 NP Geeuwenbrug
088 - 03 70 510 Solliciteren: bel mij Routebeschrijving

Wonen en werken op ‘de Eikenhorst’
Geeuwenbrug (Drenthe)

Werk of dagbesteding Wonen

In de prachtige omgeving van Geeuwenbrug, vind je woon- werkgemeenschap ‘de Eikenhorst’. In september 2019 gaat de locatie open. Op de Eikenhorst wonen en werken dan mensen met een licht verstandelijke beperking met een complexe zorgvraag.

In het kort

Locatie ‘de Eikenhorst’ is onderdeel van ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo draagt bij aan een oplossing voor de toenemende vraag naar het bieden van een oplossing voor complexe hulpvragen. We zien het als één van de grootste zorgaanbieders van Nederland als onze verantwoordelijkheid om deze vorm van zorg aan te bieden. We bieden een thuis aan mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. 

Werken op de Eikenhorst

We zijn op zoek naar hele betrokken en gemotiveerde collega’s voor de Eikenhorst. Je hebt tenminste een zorgopleiding op MBO 3 niveau. Bijvoorbeeld: MMZ, SPW, of Begeleider specifieke doelgroepen. Je staat stevig in je schoenen en waardeert de relatie die je hebt met de bewoner. Ook kun je als geen ander de bewoners motiveren om wat te ondernemen, wat van de dag te maken en aan het werk te gaan.

  • Jij bent als begeleider aan zet als het gaat om de uitvoering van het zorgplan. Je bent een prettige persoonlijkheid die stevig in zijn of haar schoenen gaat, en kan op empathie vanuit de bewoner rekenen. Je werkt vanuit de de individuele begeleidingsrelatie en op sommige momenten werk je met de groep als geheel.

  • Je voert als persoonlijk begeleider regie op het zorgplan van de bewoner. Ook werk je mee in de begeleiding en je hebt een aanvullend takenpakket. Je bent iemand die heel goed de grote lijn kan bewaken.

  • Je biedt 's nachts zorg aan cliënten met licht verstandelijke beperking. Je zorgt voor een zo goed mogelijke nachtrust hebben. Nachtzorg wordt door een eigen team uitgevoerd, je werkt altijd samen met een collega.

  • Het is belangrijk dat onze cliënten 's avonds en in het weekend actief kunnen zijn en kunnen sporten. Jij weet hoe je hen in beweging krijgt en plezier laat hebben. Je doet in dit in nauwe samenwerking met je collega's in je team.

Solliciteren

We vinden het belangrijk om te starten met persoonlijk contact. Dat kan door met elkaar bellen of elkaar te ontmoeten op de Eikenhorst. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou om telefonisch kennis te maken.

Bewoners van ‘de Eikenhorst’

De bewoners van ‘de Eikenhorst’ hebben een lichte verstandelijke beperking. Hiernaast hebben de bewoners al een flink verleden met behandelingen achter de rug, met plaatsingen in meerdere instellingen. Meerdere teleurstellingen hebben ervoor gezorgd dat bewoners zich soms onvoorspelbaar of moeilijk gedragen. Daarom is het voor deze doelgroep extra belangrijk om een vaste woon- en werkomgeving te hebben. Locatie ‘de Eikenhorst’ in Geeuwenbrug wil dit bieden.

Zinvol werk

Bij ‘de Eikenhorst’ is er voldoende uitdagend werk. Het is belangrijk dat bewoners naast goed wonen, ook (lichamelijk) aan de slag gaan. Er zijn volop mogelijkheden. Van werk in kleine, duidelijke stappen, tot ingewikkelder taken. Dit werk bieden we aan, waar mogelijk in samenwerking met regionale bedrijven. Samen met de cliënten kijken we naar wat mogelijk is.

Contact

Wil je meer weten over werken op de Eikenhorst? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment, 088 - 03 70 510.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op