Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Eikenhout 100,
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Sportieve dagbesteding in Julianadorp
Eikenhout 100a

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Samen met je begeleider loop je richting het zwembad. Vandaag ga je weer een middagje bewegen! Eerst doe je leuke spelactiviteiten in het zwembad. Daarna ga je nog even naar de sportzaal voor wat oefeningen. Je begeleider staat klaar om te helpen!

In het kort

Eikenhout 100a in Den Helder is een dagbestedingslocatie/vrijetijdslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de locatie is een zwembad, sportzaal en fysio aanwezig. De begeleiding werkt onder andere met de methodes Triple C en Perspectief.

Omgeving

De dagbesteding is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

De dagbesteding is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep ligt uiteen. Zo hebben wij oudere deelnemers met een ernstige meervoudige beperking, maar ook licht verstandelijk beperkten en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op