Supermarkt Spar in Julianadorp | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Eikenhout 324,
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Supermarkt Spar in Julianadorp
Eikenhout 324c

Werk of dagbesteding Winkel

De werkdag is weer begonnen! Je loopt de supermarkt binnen en groet je collega’s. Een aantal collega’s zijn al lekker aan het werk. Nog even je werkkleding aandoen, en je kan beginnen!

In het kort

Aan de Eikenhout 324c in Julianadorp is supermarkt Spar gevestigd. In onze supermarkt vind je een ruim assortiment van groente, vlees, zuivel en andere producten. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking. Wij zorgen er als team voor dat de klant aan niets ontbreekt!

Omgeving

De supermarkt is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

In supermarkt Spar is iedereen welkom voor de dagelijkse boodschappen. Heb je een verstandelijke beperking en vind je het leuk om in een supermarkt te werken? Neem dan contact op! 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 16:30
Dinsdag 08:30 - 16:30
Woensdag 08:30 - 16:30
Donderdag 08:30 - 16:30
Vrijdag 08:30 - 16:30
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op