Lunchroom Noorderhaven in Julianadorp | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Eikenhout 324,
1787 RA Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Lunchroom Noorderhaven in Julianadorp
Eikenhout 324

Werk of dagbesteding Restaurant

Je loopt Lunchroom Noorderhaven binnen en ruikt meteen heerlijke geuren van verse broodjes en hete soep. Je groet je collega’s en maakt je klaar voor weer een dag in de keuken! Vandaag help je mee met het bereiden van een high tea. Snel aan de slag voordat de gasten komen!

In het kort

Aan de Eikenhout 324 in Julianadorp is Lunchroom Noorderhaven gevestigd. De lunchroom is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij serveren de lekkerste gerechten, zowel zoet als hartig!

De Lunchroom 

Lunchroom Noorderhaven is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 15.30 uur. Wij maken onder andere heerlijke broodjes met divers beleg. Geen zin in een broodje? Neem dan een wrap, maaltijdsalade of de soep van de week!

Naast hartige gerechten, kan je bij ons ook terecht voor zoete lekkernijen. Of wat dacht je van een compleet verzorgde high tea? Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor meer informatie!

Omgeving

De lunchroom is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven. 

Voor wie?

In ons lunchcafé is iedereen welkom. De dagbesteding is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking die graag in de horeca willen werken. Interesse? Neem dan contact met ons op! 

Contact 

Lunchroom Noorderhaven
Eikenhout 324
1787 RA Julianadorp

088 036 11 45
koekje.erbij@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op