Het logeerhuis in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Enckerkamp 20,
3853 HL Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Logeerhuis in Ermelo
Enckerkamp 20

Vrije tijd Logeren

Yes, het is weer het laatste weekend van de maand! Dat betekent dat jij mag logeren in het logeerhuis in Ermelo. Je kijkt er al de hele maand naar uit, want je doet altijd super leuke dingen! Nog even snel de laatste dingen inpakken en we kunnen vertrekken. In de auto hoor je een leuk liedje op de radio die je vaak in het logeerhuis hoort.  Nu heb je er extra veel zin in!

Eenmaal bij het logeerhuis aangekomen, zit de sfeer er al goed in. De begeleider heet je welkom en de koffie staat al klaar. Je ouders blijven nog even gezellig wat drinken en gaan er dan ook weer vandoor. Je geeft ze een dikke zoen en zwaait ze uit. Tot maandag!

In het kort

Op Enckerkamp 20 vind je het logeerhuis van het woonzorgpark in Ermelo. Dit logeerhuis is voor kinderen en jongvolwassenen t/m 18 jaar met een verstandelijke beperking. Onze doelgroep zijn kinderen die bij hun ouders wonen en het leuk vinden om af en toe te logeren of naar de middagopvang te gaan. Voor ouders is het daarnaast fijn om af en toe tijd voor zichzelf te hebben.

Tijdens vakanties en in weekenden kan je bij ons komen logeren. Er worden veel leuke activiteiten gedaan zoals wandelen, knutselen, koken, computeren en buiten spelen. Het voelt echt aan als een vakantie! Wij doen veel samen en je maakt snel nieuwe vrienden. In het logeerhuis kunnen 12 kinderen/jongeren logeren. Ook kun je bij ons op dinsdag, woensdag en donderdag in de middag terecht nadat je naar school bent geweest.

Hoeveel begeleiding je krijgt, hangt af van wat je nodig hebt. Er worden verschillende weekenden georganiseerd waarbij er in het ene weekend meer zorg en begeleiding wordt geboden dan in het andere. Samen kijken we wat jij nodig hebt en welk weekend voor jou geschikt is.

Woning

Het logeerhuis is gevestigd in een mooi monumentaal pand. Het gebouw kent 12 slaapkamers waarin gelogeerd wordt. Vier op de begane grond en acht op de eerste verdieping. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De woonkamer is gezellig ingericht en er hangt altijd een huiselijke sfeer. Verder zijn er badkamers aanwezig en is er een rustruimte waar je kunt chillen. Het gebouw grenst aan een besloten tuin.

Omgeving

Het logeerhuis staat op een groot woonzorgpark van ’s Heeren Loo waar verschillende woningen en voorzieningen te vinden zijn. Tegenover vind je een leuke kinderboerderij die dagelijks te bezoeken is. Ook is er op het park onder andere een medisch centrum met arts, een tandarts, een fysiotherapiepraktijk, een kerk, een supermarkt, een zwembad en een gymzaal/sportveld. Het gebied heeft een parkachtige uitstraling met veel bomen en groene gebieden. Auto’s rijden er stapvoets en voetgangers hebben altijd voorrang. Wel zo prettig!

Het woonzorgpark in Ermelo ligt dichtbij de stad Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Voor wie?

Het logeerhuis is voor kinderen en jongvolwassenen die het leuk vinden om regelmatig naar een opvang te gaan met andere kinderen. In de vakanties en in de weekenden logeren de kinderen bij ons.

Op dinsdag en donderdag zijn we open voor naschoolse opvang.

Lees ook

Logeren in een logeerhuis

Logeerhuis Ermelo

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op