Beschermd wonen in een studio - woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Enckerkamp 31,
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zelfstandig begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 31k-l

Wonen

Je pakt je sleutel uit je tas en doet de deur open. Een huisgenoot helpt je alle zware tassen naar de keuken te sjouwen. Dat was een behoorlijke klus! Je gaat koken voor je huisgenoten en je hebt inkopen gedaan voor een heerlijk diner. Ook heb je wat kaarsjes en leuke servetten gehaald voor de sfeer. Een huisgenoot helpt je bij de voorbereidingen. Dat is wel zo gezellig. Je zet een muziekje aan. Het koken kan beginnen!

In het kort

Enckerkamp 31k-l is een woning voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners hebben allemaal een studio met een eigen badkamer. Binnen de woning is er 24-uurs begeleiding. In de nacht kunnen de bewoners gebruik maken van de centrale nachtdienst indien nodig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van veiligheid en het ontwikkelen van vaardigheden. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding en/of werk.

Hoe woon je?

Je woont samen met anderen in een gebouw met acht studio’s. De studio’s hebben allemaal een eigen badkamer. Ook is er een grote gezamenlijke woonruimte met keuken. Hier koken de bewoners vaak met elkaar. Aangrenzend aan het gebouw zit een tuin. 

Waar woon je?

De studio’s zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Dit woonzorgpark biedt veel begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en er zijn verschillende voorzieningen. Zo is er een grote kinderboerderij die je elke dag kunt bezoeken. Ook vind je op het terrein onder andere een supermarkt, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst.

Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder woon je dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden. Genoeg te kiezen dus!

Het openbaar vervoer in Ermelo is uitstekend. Vanaf het park loop je zo naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. In het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen richting Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Iets voor jou? 

De studio’s zijn geschikt voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben veel bewoners bijkomende problematiek als ADHD of autisme. De leeftijd ligt tussen de 18 en 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op