Begeleid wonen in Ermelo - woonzorgpark - appartement | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Enckerkamp 7-9-11-13,
3853 HK Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ermelo
Enckerkamp 7-9-11-13

Wonen

Wonen met anderen, maar toch een eigen appartement. Dat kan aan de Enckerkamp in Ermelo. Er wordt begeleiding en zorg geboden gericht op wat jij nodig hebt. Daarbij wordt er goed geluisterd naar jouw wensen en mogelijkheden!

In het kort

Enckerkamp 7-9-11-13 is een groot gebouw met appartementen voor mensen met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De doelgroep is divers en de zorgvragen liggen uiteen. Er is een groep met licht tot matig verstandelijk beperkten die redelijk zelfstandig leven. Daarnaast is er een groep met mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Hier wordt veel zorg en begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, rust en duidelijkheid. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

Het gebouw

Het gebouw aan de Enckerkamp bestaat uit twee verdiepingen. Op de benedenverdieping bevinden zich 10 appartementen voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook bevindt zich op de benedenverdieping een ontmoetingsruimte en een gezamenlijke keuken. Verder is er een grote tuin. De woning en de tuin op de begane grond zijn in verband met de veiligheid van de bewoners afgesloten.

Op de bovenverdieping bevinden zich 10 appartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook hier is een ontmoetingsruimte met keuken te vinden. Ook zijn er wasruimtes aanwezig voor het wassen van kleding. Er is een ruim balkon met een zonnescherm.

De appartementen bestaan allemaal uit een woonkamer, slaapkamer, een keuken en een badkamer. Elk appartement is geschikt voor één persoon. 

Omgeving

Het gebouw is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De appartementen op de benedenverdieping van het gebouw zijn geschikt voor volwassenen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

De appartementen op de bovenverdieping zijn geschikt voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd is vanaf 25 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op