Begeleid wonen in de woonwijk Rietkampen in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Erasmusstate 81-83,
6716 SC Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ede
Erasmusstate 81-83

Wonen

Je bent vandaag wel even toe aan rust. Je hebt de afgelopen week veel ontdekt en beleefd. Je hebt veel leuke dingen gedaan en kijkt er met een goed gevoel op terug. Maar genoeg rust is ook belangrijk! Het is mooi weer buiten en je besluit met je begeleider een wandeling te maken door de wijk. Ook breng je een bezoekje aan de boerderij die verderop zit. Hier heb je prachtige tuinen en leuke dieren. Aan het einde van de middag is het weer tijd om naar huis te gaan. De dag zit er weer bijna op. Wat gaat de tijd snel als je aan het genieten bent!

In het kort

Aan de Erasmusstate 81-83 in Ede zit een twee-onder-een-kapwoning in een rustige woonwijk. Deze woning is voor mensen met een verstandelijke beperking die begeleiding nodig hebben. De woning maakt deel uit van een groep van acht woningen. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en duidelijkheid. De zorgvraag van de bewoners is heel divers. Er wordt daarom per bewoner een persoonlijk plan opgesteld. Er wordt gewerkt vanuit de gentle teaching methodiek.

Woning

De woningen zijn ruim en hebben een eigen tuin. Elke woning heeft een huiskamer en keuken die gedeeld worden met de bewoners. De badkamers worden ook gedeeld. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste slaapkamers zitten op de begane grond. De woningen hebben een gezellige, huiselijke sfeer.

Omgeving

Erasmusstate is een straat in de rustige woonwijk Rietkampen in Ede. De wijk telt ongeveer 8800 bewoners. Mensen met en mensen zonder een beperking wonen als buren naast elkaar. Op loopafstand bevindt zich het dagbestedingscentrum waar veel mensen met een beperking uit de wijk heen gaan. Achter de woning is een korenveld. Verder zitten er verschillende winkels, cafetaria’s en bushaltes op loopafstand. 

Het centrum van Ede kent ook veel diverse winkels, restaurants en cafetaria’s. Ede is een bruisende stad en niet te groot. De winkels liggen dichtbij elkaar. Net buiten het centrum bevindt zich het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-Wageningen. Verder heb je verschillende groenvoorzieningen in de buurt.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast vertonen de meeste bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Nummer 81 heeft plek voor zes volwassen mannen. Nummer 83 heeft plek voor zeven bewoners met autisme en gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op