Evenementenlocatie De Wielewaal in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 65,
6651 TE Druten
033-4608500 Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding De Wielewaal in Druten
Pa Hoeklaan 65

Werk of dagbesteding

Vandaag staat er een groot evenement op de planning bij De Wielewaal. Veel mensen hebben zich opgegeven voor het evenement. Dat is niet zomaar, want vandaag is de jaarlijkse sportdag. Je kijkt al lang uit naar deze dag. Vorig jaar heb je vol enthousiasme meegedaan en heb je leuke vrienden gemaakt. Hopelijk wordt het dit jaar net zo leuk! Je kijkt naar buiten en ziet dat de zon schijnt. Dat is fijn, want in de regen sporten is net even wat minder. Het belooft een mooie dag te worden vol plezier!

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 65 zit evenementenlocatie ‘De Wielewaal’. Bij De Wielewaal worden activiteiten georganiseerd voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. De activiteiten zijn onder andere gericht op muziek, sport en ontmoeting. Er worden ook buurtactiviteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is.

Het bedrijf werkt samen met Stichting On Toer. Samen met deze organisatie worden er in een jaar een aantal gratis activiteiten aangeboden. Via een abonnement kan iedereen meedoen aan alle overige activiteiten.

Gebouw

Het gebouw is gelijkvloers en ruim opgezet en bestaat uit twee gedeelten. Er is een recreatieruimte die meestal gebruikt wordt door clubs en een grote hal. De hal wordt gebruikt voor grote evenementen.

Omgeving

De Wielewaal is gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. Het bedrijf ligt daarnaast bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden vindt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een gezellige kinderboerderij die tegenover de evenementenlocatie zit en een zwembad.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar de evenementenlocatie. 

Voor wie?

In De Wielewaal is iedereen welkom. Zowel mensen mét en mensen zonder een verstandelijke beperking kunnen meedoen aan de activiteiten die georganiseerd worden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op