Dagbesteding in de horeca: Ontmoetingscentrum in Bedum | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazant 13,
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding en Ontmoetingscentrum Bedum
Fazant 13

Werk of dagbesteding

“Waren de broodjes lekker?” vraag je aan de meneer in pak die zijn vuile bord en bestek komt afgeven. Je staat in de spoelkeuken van het Ontmoetingscentrum, jullie wassen met zijn tweeën alles af. “Ja, heerlijk hoor!”, zegt de meneer vriendelijk. Dat is fijn. Je gaat weer op je plek staan, bij de vaatwasser. “Kom maar door!”, roep je tegen je collega. Hij schuift het rek met vieze borden door, zodat jij de kap van de vaatwasser omlaag kunt halen en hem aan kunt zetten. Je bent een echte aanpakker, je houdt van mensen maar je houdt ook van de spoelkeuken. Lekker doorwerken, en snel resultaat: alles wordt mooi schoon! Na een paar minuten haal je de kap van de vaatwasser weer omhoog. Al stomend dampt de hete schone vaat droog. Heel even wachten en dan nog even een beetje afdrogen, en de borden kunnen weer in de kasten. En daar komt de volgende lading alweer: glazen en bestek. jij bent lekker bezig, dus laat maar komen!

In het kort

Iedereen is welkom in het Ontmoetingcentrum in Bedum, waar we allerlei activiteiten organiseren voor buurtbewoners of bedrijven. Van vergaderingen, workshops en trainingen tot feestjes, altijd is hier wel iets leuks te doen. Daar hoort koffie en thee bij, en een lekker broodje of iets anders als lunch. Ook organiseert het Ontmoetingscentrum maandelijks een eetcafé, waar wij het eten verzorgen. Daardoor is hier altijd genoeg werk! Je kunt hier in de dagbesteding leren om in de horeca te werken. Verwelkom jij graag gasten, of werk je juist het liefst lekker door? Alles kan, van bedienen in het restaurant, tot werken in een professionele keuken en afwassen in de spoelkeuken. Wat jij het leukst vindt!

Professionele keuken

Er is een prachtig ruime professionele keuken om in te werken, en een restaurant. Je eet ook zelf in het restaurant als je pauze hebt. Natuurlijk is hier een gedeelte met een spoelkeuken. In het gebouw zijn allerlei vergaderruimtes, waar ook trainingen en workshops gegeven worden. Hierbij schenken jullie ook koffie of thee.

Omgeving

Het ontmoetingscentrum ligt middenin de nieuwe woonwijk Ter Laan in Bedum. Rondom zijn woningen van Opmaat, het bewegingsgebouw en het activiteitencentrum. Ook als buurtbewoner kun je hier altijd terecht voor een kopje koffie of een ijsje.

Voor wie is de dagbesteding bedoeld?

Iedereen van jong tot oud met een verstandelijke beperking is hier welkom om te komen werken als dagbesteding. Natuurlijk lijkt het je leuk om in de horeca te werken. Op dit moment werken hier zes mensen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op