Begeleid wonen in een groepswoning ten noorden van Groningen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazant 5-7,
9781 XE Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Bedum ten noorden van Groningen
Fazant 5-7

Wonen

Vandaag gaan jullie met de hele groep een dagje naar het centrum van Groningen. Lekker koffie drinken op één van de terrasjes, de Martinitoren bekijken of een beetje door de winkelstraten slenteren: er is voor ieder wat wils. Aan het eind van de avond kun je neerploffen op je eigen zachte bed. Wens de begeleiding welterusten, en dan is het tijd om lekker te dromen over de gezellige dagen die er nog komen gaan. Voel jij je al een beetje thuis?

In het kort

Op Fazant 5-7 wordt 24-uursbegeleiding aangeboden aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is veel aandacht voor rust en regelmaat. Zo eten we er samen en drinken we met  zijn allen koffie. Natuurlijk is ook sfeer ontzettend belangrijk; we willen graag dat de groep voor alle bewoners als een thuis voelt.

Zonnen op het terras

Fazant 5-7 is een ruime, lichte woning waar alle twaalf bewoners een eigen slaapkamer hebben. Elke bewoner heeft daarnaast de luxe van een eigen televisie- en internetaansluiting. De badkamer, woonkamer en keuken zijn gedeeld. Achter het huis is een zonnig terras waar in de zomer lekker een drankje gedronken kan worden. Proost!

Midden in de natuur

De groepswoning ligt midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking naast elkaar. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. In de buurt zijn bijvoorbeeld een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is een zwembad. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts. 

De dagbesteding is op loopafstand, maar ook met de bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt. Klim naar de top van de Martinitoren of kom zeehondjes kijken bij Pieterburen!

Wie wonen hier begeleid?

Op Fazant 5-7 is plek voor twaalf volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast gedragsproblemen. In de groep zijn leeftijd, problematiek, en geslacht gevarieerd. Hierdoor kunnen bewoners elkaar waar nodig helpen en ontstaat een gevoel van verbondenheid.

Adres 

Fazant 5-7
9781 XE
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op