Beschermd wonen in Wekerom (gemeente Ede) | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazantlaan 16-18,
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen in een bosrijke omgeving
Fazantlaan 16-18

Wonen

De bosrijke omgeving van de Veluwe verveelt nooit. Midden in het mooie gebied zit het woonzorgpark De Hartenberg. Je woont hier heerlijk rustig en onder begeleiding van professionals. Het park heeft veel te bieden. Lees verder voor meer informatie!

In het kort

Aan de Fazantlaan 16-18 zit een woning voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het creëren van een gezellige en rustige sfeer.

Bewoners gaan overdag naar dagbesteding op of dichtbij het woonzorgpark. Naast de dagbesteding gaan bewoners regelmatig naar het eetcafé of luisteren, maken een wandeling of luisteren naar muziek. Binnen de communicatie met de bewoners maakt de begeleiding veel gebruik van foto’s en pictogrammen.

Woning

Aan de Fazantlaan 16-18 zit een geschakelde twee-onder-een-kap woning. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zitten 17 slaapkamers van ongeveer 12 m2. Er is een grote doorzon woonkamer, een open keuken en een badkamer. Deze worden gedeeld met de bewoners. Op de eerste verdieping zitten nog twee slaapkamers.

Beide woningen hebben een grote, vrije tuin. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Dichtbij zitten de steden Arnhem en Apeldoorn.

Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig. Vanuit de woning loop je zo de Veluwe in, waar je mooie wandelingen kunt maken. Op het park vind je veel voorzieningen zoals dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking kunnen terecht bij ons. De meeste bewoners hebben daarnaast ook moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), autisme en/of andere beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op