Begeleid wonen - woonzorgpark Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazantlaan 17-19,
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Fazantlaan 17-19

Wonen

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer. De begeleider staat al voor je klaar. Na een lekkere douche is het tijd voor ontbijt. In de gezamenlijke woonkamer staat er al allerlei lekker op de tafel. Je ontbijt altijd samen met je huisgenoten. Dat is wel zo gezellig. Na het ontbijt ga je naar de dagbesteding. Hier mag je elke dag weer dingen ontdekken en leren!

In het kort

De woning aan de Fazantlaan 17-19 is bestemd voor volwassenen met een ernstige (meervoudig) verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van duidelijkheid en structuur. Ook is het belangrijk binnen de woning dat er een goede sfeer en genoeg rust heerst. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook doen de bewoners regelmatig samen activiteiten.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. Er zijn twee gedeeltes. Elk gedeelte heeft een eigen huiskamer met een afgesloten keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld. De meeste slaapkamers zijn op de begane grond gevestigd. Er is een bewoner die boven een eigen zit/slaapkamer en badkamer heeft. Ook heeft deze slaapkamer een balkon. Verder is er een ruimte met ballenbak en een schommelkamer.

De woning beschikt over een tuin met terras. De tuin en de begane grond van de woning zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er is in het park veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. Het woonzorgpark ligt dichtbij het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Een aantal bewoners zijn ernstig meervoudig beperkt. De leeftijd ligt tussen de 18 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op