Begeleid wonen - woonzorgpark De Hartenberg Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazantlaan 6-10,
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Fazantlaan 6-10

Wonen

Je bent net terug van de dagbesteding. Daar was weer veel te beleven en te ontdekken! Vanavond staat er een leuke activiteit op de planning. Jullie gaan een bezoekje brengen aan het openluchttheater. Je bent benieuwd wat je dit keer te zien krijgt. Maar voordat het zover is, wordt er eerst nog gezamenlijk gegeten. Eet smakelijk!

In het kort

De woning aan de Fazantlaan 6-10 is huiselijk en sfeervol ingericht en ligt op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het is een groepswoning met twee groepen. Ook is er een aanleunwoning met twee bewoners. De bewoners zijn volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van gezelligheid, sfeer en structuur.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Ook worden er regelmatig activiteiten met de groep gedaan.

Woning

De woning bestaat uit twee gedeeltes. Elk gedeelte heeft een eigen woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. De aanleunwoning is voor twee bewoners. Deze bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer.

De woning beschikt over een beschutte tuin met terras. De tuin en de woning zijn toegankelijk voor mindervaliden.  

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er is in het park veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. Het woonzorgpark ligt dichtbij het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners is 25 jaar en ouder.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op