Begeleid wonen op woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Fazantlaan 7-11,
6733 ST Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark De Hartenberg
Fazantlaan 7-11

Wonen

Het is weekend! Vanmiddag gaan jullie gezellig lunchen in het Theehuis op het woonzorgpark. Al je huisgenoten gaan mee. Het Theehuis is dichtbij, dus jullie kunnen er lopend naartoe. Er is veel keuze. Wat neem je deze keer?

Na de lunch lopen jullie nog even een rondje over het park. Het is lekker rustig buiten. Het voelt goed om buiten te zijn!

In het kort

Aan de Fazantlaan 7-11 zijn woningen gevestigd voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding en zorg beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van gezelligheid, structuur en duidelijkheid. Overdag gaan alle bewoners naar dagbesteding. Verder doen de bewoners regelmatig activiteiten met elkaar in en buiten het huis.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. Er zijn twee gedeeltes en er is nog een aanleunwoning. Elk gedeelte heeft een eigen huiskamer met open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld. In de aanleunwoning wonen twee volwassenen. Zij hebben ieder een eigen zit/slaapkamer en delen een keuken. De woning beschikt over een tuin. De tuin en de woning zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. In dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. Er is in het park veel te doen en te beleven. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness en recreatie. Verder is er onder andere een supermarkt, een kerk en winkels. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties en werkvoorzieningen voor de bewoners gevestigd op het park.

Het park is ingericht voor voetgangers en fietsers. Het is er dus lekker rustig qua verkeer. Alles binnen het woonzorgpark is te voet te bereiken. Het woonzorgpark ligt dichtbij het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft een ernstige meervoudige beperking en maken gebruik van een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op