Beschermd wonen aan de Ganzenkamp in Ermelo - woonzorgpark | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Ganzenkamp 10-12-14-16-18,
3853 HA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 10-12-14-16-18

Wonen

Even een wandeling maken door het park? Of toch een spelletje doen met je huisgenoten? Vandaag ben je een middag vrij en kan je zelf kiezen wat je gaat doen. Het is mooi weer buiten, dus een wandeling is een goed idee. Na de wandeling is er zelfs nog even tijd voor een spelletje voordat het eten op tafel staat. Dat was een geslaagde middag!

In het kort

Aan de Ganzenkamp staan woningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Binnen de begeleiding wordt er per bewoner goed geluisterd naar de wensen en mogelijkheden. Daarnaast staat het bieden van structuur, veiligheid en duidelijkheid centraal. Er worden regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep. Voorbeelden zijn wandelen, fietsen en het bezoeken van de kerk. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Het pand

Ganzenkamp 10 t/m 18 bestaat uit verschillende woningen en een appartement gevestigd in een groot pand. Het pand is gelijkvloers en goed toegankelijk voor mindervaliden. Elke groepswoning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast is er een kantoortje aanwezig. De woningen hebben acht of negen slaapkamers en meerdere badkamers. De badkamers worden gedeeld. Op nummer 18 is een appartement gevestigd. Het appartement heeft een eigen keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Verder beschikt het pand over een kleine snoezelruimte. 

Omgeving

De woningen aan de Ganzenkamp zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Elke woning heeft een specifieke doelgroep. Een aantal bewoners hebben een meervoudige beperking. Autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) komen voor bij sommige bewoners. Daarnaast hebben een aantal bewoners niet aangeboren hersenletsel. De leeftijd ligt tussen de 30 en 90 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op