Beschermd wonen in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Ganzenkamp/Rodeland 2-4-6-8/2,
3853 HA/HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Groepswoningen 'Rogge' op het woonzorgpark in Ermelo
Ganzenkamp 2-4-6-8/Rodeland 2

Wonen

Op de dagbesteding heb jij vandaag veel nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis. Daar staat een welverdiende kop chocomelk op je te wachten. Je vertelt je huisgenoten enthousiast wat je hebt geleerd vandaag. Voordat het eten op tafel staat, is er nog even tijd voor een spelletje. Wie doet er mee?

In het kort

De woongroepen Rogge 1, 2, 3 en 4 zijn woningen waar 24-uurs begeleiding geboden wordt. Elke groep heeft een specifieke doelgroep. De begeleiding richt zich in het algemeen op het bieden van rust en regelmaat. Ook is er veel ruimte voor de wensen van de bewoners en hun familie.

Er wordt gezamenlijk gegeten en gedronken op vaste momenten. De meeste bewoners hebben overdag een vorm van dagbesteding.

Woning

De woningen zijn ruim en licht. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer en de keuken in iedere woongroep worden gedeeld met elkaar. Ook worden de badkamers gedeeld. Daarnaast zijn er een aantal appartementen voor mensen die zelfstandiger kunnen wonen. De appartementen beschikken over een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een ruime tuin aanwezig. 

Omgeving

De woningen staan in een mooie groene omgeving in het woonzorgpark van Ermelo. Dit gebied is zeer toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Wandelaars hebben altijd voorrang op het park en je zult weinig auto’s tegenkomen.

Vanaf het centrum van Ermelo ben je binnen 15 minuten fietsen in het woonzorgpark. Alles binnen het park ligt op loopafstand van elkaar af. Verder ligt het park dichtbij strand Horst met een mooi uitzicht op het Veluwemeer. Ook de Veluwse bossen zijn goed te bereiken op de fiets.

Op het park zelf heb je ook veel voorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, een kinderboerderij, een een zwembad, een sportveld en een medische dienst. Ook kun je een tweedehands kledingwinkel bezoeken en zijn er winkels waar je onder andere zelfgemaakte producten kunt kopen.

Voor wie?

De woongroepen 1 en 4 zijn geschikt voor ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Groep 4 is een gesloten woning in verband met de veiligheid van de bewoners. Rogge 2 is een groep met jongeren met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De bewoners hebben naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking. Rogge 3 heeft bewoners met een psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsel en een verstandelijke beperking. De leeftijd in deze groep ligt tussen de 32 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op